Daniel Craig keert voor de 5e keer terug als James Bond

Daniel Craig bevestigt nog een keer terug te keren als James Bond

De Britse acteur Daniel Craig bevestigde tijdens de uitzending van de Amerikaanse The Late Night-show van Stephen Colbert dat hij nog een keer zal terugkeren als James Bond. Het wordt zijn vijfde en laatste optreden als de beroemde Britse spion.

Daniel Craig keert terug als James Bond

Craig, inmiddels 49 jaar oud, deed er een paar maanden over om een beslissing te nemen om wel of niet nog een keer in de huid te kruipen van James Bond. "Er is wel enige discussie over geweest en het heeft zeker even geduurd, maar het is altijd al mijn bedoeling geweest om terug te keren.''

Sinds zijn eerste film als James Bond in 2006, Casino Royale, is Craig nog te zien in Quantum of Solace, Skyfall en Spectre. De nieuwste James Bond-film, die nog geen titel heeft, staat gepland voor november 2019.

Recente artikelen

Laatste reacties

DVD Watcher  |  20-08-2017

http://www.telegraaf.nl/prive/28976889/__Daniel_Craig_belooft_vrouw_minder_stuntwerk__.html
Lees meer >

jeroeni  |  17-08-2017

Dit zijn dus 2 van die namen waar ik op doelde... Vind je dat echt bizarre namen die ik noem ? Depp als Bond dat zou ik pas bizar vinden.:lol:
Lees meer >

theThinWhiteDuke  |  17-08-2017

Een zwart personage zoals Idris Elba is misschien geen gek idee voor de toekomst.Tom Hardy ziet er dan net weer iets te stoer uit voor een gentleman. Dit zijn ...
Lees meer >

jeroeni  |  17-08-2017

Een zwart personage zoals Idris Elba is misschien geen gek idee voor de toekomst.Tom Hardy ziet er dan net weer iets te stoer uit voor een gentleman.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina