De hartverwarmende animatiefilm Rikkie de Ooievaar verschijnt op 17 juli op DVD en VOD

Het eerste seizoen van

RIKKIE DE OOIEVAAR

dsf

Vanaf 17 juli verkrijgbaar op DVD en On Demand

Op 17 juli verschijnt de hartverwarmende animatiefilm Rikkie de Ooievaar op DVD en On Demand. In de film vliegt de kleine mus Rikkie zijn ‘familie’ van ooievaars achterna naar Afrika. Zij geloofden niet dat hij de emigratie aan kon en hij moest zich realiseren dat hij een kleine mus is in plaats van een grote ooievaar. Samen met zijn nieuwe vrienden Olga en Kiki gaat hij op een reis vol avontuur en openbaringen.

Synopsis
Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is. Onderweg sluit hij vriendschap met Olga, een nogal groot dwerguiltje, en Kiki, een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. Onderweg krijgen ze te maken met boze vleermuizen, elektronische postduiven, maffiakraaien en een dodelijke honingdas. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk zal inzien dat hij geen piepklein ooievaartje is maar een machtige mus... 

Multi-talent Matheu Hinzen heeft de stem van Rikkie ingesproken. Georgina Verbaan is de te grote dwerguil Olga en Patrick Martens is de disco dansende parkiet Kiki. De film draait momenteel nog steeds door heel Nederland in de bioscoop!

Stemmen: Matheu Hinzen, Georgina Verbaan, Patrick Martens
Regie: Toby Genkel, Reza Memari
Genre: Jeugd, Animatie

Technische specificaties: 
Speelduur: 85 minuten
Taal:
Nederlands gesproken
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital Surround 5.1
Kijkwijzer: 6 (angst)
Adviesprijs: €9,99

Rikkie de Ooievaar still

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina