De horrorfilm FirstBorn is vanaf 31 oktober verkrijgbaar op DVD en VOD

Je allereerste kind komt niet alleen

FIRSTBORN
First Born DVD

vanaf 31 oktober op DVD & VOD

Op 31 oktober verschijnt de spannende horror film ‘FirstBorn’ op DVD & VOD. In 'FirstBorn’ gaan de ouders van Thea op zoek naar een manier om hun dochter te verlossen van duistere krachten. Met in de hoofdrol o.a. Antonia Thomas, bekend uit de met vele awards bekroonde drama serie Misfits. De film is geregisseerd door Nirpal Bhogal en beleefde zijn première tijdens het Edinburgh International Film Festival.

Synopsis
Hoewel de zwangerschap niet gepland was, zijn Charlie en James dolblij met hun prachtige dochtertje. Maar met de geboorte van baby Thea komen er ook kwade geesten tevoorschijn. Doodsbang roepen de jonge ouders de hulp in van James’ vader, een expert op het gebied van paranormale verschijnselen. Volgens hem is Thea een soort antenne: een kind dat van nature de aandacht trekt van bovennatuurlijke wezens. Charlie en James willen er alles aan doen om hun kind te beschermen, maar naarmate Thea opgroeit, worden de duistere krachten om haar heen steeds kwaadaardiger.

VOD
'FirstBorn' is vanaf 31 oktober beschikbaar op de volgende kanalen: Ziggo, Moviemax online, KPN, Tele 2 en Proximus (België).

Speelduur: 86 minuten
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Beeldformaat: 16:9
Audio:
Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: 16 (Geweld, angst, grof taalgebruik)
Adviesprijs:
€9,99

FirstBorn screenshot

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina