Dit is de indrukwekkende trailer van De Vuurlinie met o.a. Waldemar Torenstra

 

Dit is de trailer van De Vuurlinie

Sterrencast met o.a. Waldemar Torenstra, Sallie Harmsen, Jeroen Spitzenberger, Angela Schijf en Pierre Bokma


Utrecht - Dutch FilmWorks en producent KeyFilm lanceren vandaag de  indrukwekkende trailer van de nieuwe Nederlandse film De Vuurlinie van regisseur Roel Reiné. De film, geïnspireerd op het leven van de Nederlandse militair Marco Kroon, zal vanaf 14 september te zien zijn in de bioscoop.

Waldemar Torenstra kruipt in de rol van Marco en voert een sterrencast aan met o.a. Sallie Harmsen, Jeroen Spitzenberger, Angela Schijf, Pierre Bokma, Tibor Lukács en Huub Stapel. 

 
 

Majoor Marco Kroon is één van de meest besproken militairen van ons land. De Vuurlinie laat zowel zijn missies als de gevolgen van de oorlogstrauma’s op zijn leven en zijn strijd tegen verdachtmakingen en oordelen zien. Regisseur Roel Reiné: "Dit verhaal vormt de perfecte balans tussen oorlog, familiedrama, het verwerken van trauma's en ook de fascinerende manier waarop wij in Nederland omgaan met mensen die boven het maaiveld uitsteken."

OVER DE VUURLINIE
Op missie in Afghanistan leidt Marco (Waldemar Torenstra) zijn manschappen op sterke wijze door vuurgevechten. Hij ontvangt daarvoor de hoogste onderscheiding die Nederland kent: de Militaire Willems-Orde. In de jaren erna raakt hij echter in opspraak en worstelt de militair met trauma’s die hij zelfs met zijn liefde Mirjam niet kan delen. In de media en op straat heeft iedereen bovendien een mening over hem. Marco belandt in een emotionele rollercoaster. Wanneer hij zijn gelijk probeert te bewijzen, staat hij misschien wel voor zijn moeilijkste missie ooit.

De regie van De Vuurlinie is in handen van Roel Reiné (Red Bad, Michiel de Ruyter, Seal Team Eight, Death Race 2, Dead in Tombstone). De film is ontwikkeld en wordt geproduceerd door Hanneke Niens van KeyFilm (Soof, Wat is dan Liefde, Kamp Holland, Ventoux). Coproducenten zijn AVROTROS en FCCE. Het scenario is geschreven door Alex van Galen (Red Bad, Michiel de Ruyter). De film wordt gerealiseerd met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive, CoBO en Netflix.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina