Drie diverse titels vanaf 23 mei op DVD verkrijgbaar via Remain In Light

Remain In Light brengt op 23 mei uit op DVD:

PERSONAL SHOPPER

Synopsis:
Personal Shopper DVDDe jonge Amerikaanse Maureen (Kristen Stewart) werkt overdag in Parijs als personal shopper voor een veeleisende superster. Haar nachten brengt ze echter door op zoek naar een teken van haar overleden tweelingbroer Lewis. Maureen en Lewis sloten vlak voor zijn dood een pact om samen de grenzen van de sterfelijkheid te verkennen. Wanneer Maureen plots mysterieuze berichten ontvangt, raakt ze ervan overtuigd dat Lewis hier iets mee te maken heeft. Na het alom bejubelde Clouds of Sils Maria werkt de gevierde cineast Olivier Assayas opnieuw samen met Kristen Stewart. Met Personal Shopper begeeft hij zich op de grens tussen sensuele thriller en stijlvol mysterie in de Parijse modewereld. Assayas won er op het Cannes Film Festival de prijs voor beste regie mee.

Regie: Olivier Assayas (Clouds Of Sils Maria)
Cast: Kristen Stewart (Café Society), Lars Eidinger, Sigrid Bouaziz

Genre: Mystery, Thriller
Speelduur: 105 min
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands / Frans
Kijkwijzer: 16

 

L'ENTRANGER

Synopsis:
L'Entranger DVDMoussa is een pas geïmmigreerde Senegalese voetbalcoach bij BX Brussels, het sociaal-sportief project van Vincent Kompany. Hij is niet alleen hun coach op het veld, maar ook in de kleedkamer. Sommige van deze jongeren zijn gelabeld als 'onhandelbaar', ze hebben een precaire thuissituatie en de meesten kunnen amper voetballen. Soms is er wel talent, maar ontbreekt er discipline of motivatie. Verliescijfers van 0-8 of meer zijn geen uitzondering. Een voetbalseizoen lang volgt L'Étranger Moussa en de jongeren op en naast het veld. Langs winst en verlies, respect en cultuurverschillen, sportiviteit, ruzie en vriendschap. Slaagt Moussa erin om de groep bij elkaar te houden en resultaten te behalen? Of nemen de problemen de bovenhand? 

Regie: Kenneth Michiels

Genre: Documentaire
Speelduur: 54 min
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Frans
Kijkwijzer: AL

 

HARMONIUM

Synopsis:
Harmonium DVDToshio leidt een rustig leven met zijn vrouw en dochter in een buitenwijk van een Japanse stad, tot er op een dag een man verschijnt in zijn werkplaats. Het is Yasaka, een oude vriend van Toshio, die net uit de gevangenis is ontslagen. Hij zoekt werk en onderdak. Toshio’s vrouw Akie wil hun merkwaardige gast in eerste instantie niet in huis nemen, maar door zijn behulpzaamheid en bescheidenheid wint hij haar vertrouwen. Als Yasaka zich begint te mengen in het gezinsleven wordt langzaamaan duidelijk dat hij een schokkend geheim met zich meedraagt. Harmonium is zowel een modern Japans familiedrama als een mysteriethriller, geregisseerd door Kôji Fukada (Sayônara); een van de innovatiefste hedendaagse cineasten uit Japan. De rol van Yasaka wordt vertolkt door Tadanobu Asano (Ichi the Killer). Harmonium werd vorig jaar in Cannes bekroond met de juryprijs in de Un Certain Regard-sectie.

Regie: Kôji Fukada (Sayônara)
Cast: Tadanobu Asano (Ichi the Killer)

Genre: Mystery
Speelduur: 118 min
Taal: Japans
Ondertiteling: Nederlands / Frans
Kijkwijzer: 12

Remain In Light logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina