Dutch FilmWorks Home Entertainment releases - maart/april 2024

 

Beste relatie,

Een gloednieuwe Home Entertainment nieuwsbrief! Vanaf nu gaan we je weer tweemaandelijks op de hoogte houden van onze nieuwe releases op DVD en Blu-Ray. We beginnen meteen met een mooi lijstje, want de komende periode verschijnt onder andere Will Koopmans bioscoopsucces Neem Me Mee. De verzamelaars van Tom Clancy's Jack Ryan kunnen hun collectie compleet maken, want het finale seizoen verschijnt en voor de kleintjes is er o.a. weer een nieuwe box met avonturen van de megapopulaire Paw Patrol.

 
 
 

RELEASES MAART

15 maart  Paw Patrol V39: Aqua Pups

15 maart  Beverly Hills Cop

15 maart  Scream 2

15 maart  Silent Night

15 maart  Vanilla Sky

29 maart  Neem Me Mee

 

RELEASES APRIL

5 april    Saints & Sinners

26 april  Mean Girls

26 april  Jack Ryan: The Final Season

26 april  Kattenkwaad in het Museum

26 april  Hijacked: 97 Minutes to Love

26 april  The Piper

 
 
 

NEEM ME MEE

 
 

Regisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen, April May June, Oogappels) neemt u op ontroerende, maar ook humoristische wijze mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. 

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

 

Cast Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Renée Soutendijk

Regie  Will Koopman 

Genre komedie

29 maart Blu-Ray en DVD

 
 
 

SAINTS & SINNERS

 
 

Ierland, jaren zeventig. Terwijl het land in de greep is van politiek geweld, leidt Finbar Murphy (Liam Neeson) – in een poging de zonden uit zijn verleden achter zich te laten - een rustig leven in een afgelegen kustplaatsje. De rust verdwijnt met de komst van een groep IRA-terroristen die zich in het dorp komt schuilhouden na een aanslag. Meegetrokken in een steeds venijniger wordend kat-en-muisspel moet Finbar zijn dorpsgenoten beschermen. Hij loopt dan alleen wel het risico dat zijn geheime identiteit onthuld wordt. Welke prijs is hij bereid te betalen?

Cast Liam Neeson, Ciarán Hinds, Kerry Condon, Jack Gleeson

Regie Robert Lorenz 

Genre crime, thriller

5 april Blu-Ray en DVD

       

MEAN GIRLS

 
 

Comédienne Tina Fey geeft een nieuwe draai aan de moderne klassieker Mean Girls. Cady is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden dat “The Plastics” wordt genoemd, aangevoerd door ‘queen bee’ Regina. Maar dan maakt Cady een grote fout door avances te maken bij Regina’s ex-vriendje Aaron. Als Regina er alles aan doet om Cady het leven zuur te mak en, moet die dicht bij zichzelf blijven om zich staande te houden in de levensgevaarlijke jungle die de middelbare school is. Ondertussen probeert ze samen met haar vriendinnen om Regina ten val te brengen.

Cast Angourie Rice, Reneé Rapp, Christopher Briney, Tina Fey, Jenna Fischer

Regie Samantha Jayne

Genre musical, komedie

26 april Blu-Ray en DVD

 
                                                                                                                                                                                 
                                                                                                                                                                                     

TOM CLANCY'S JACK RYAN
FINAL SEASON

 
 

In het laatste seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan wordt Jack als interim adjunct-directeur van de CIA geconfronteerd met zijn gevaarlijkste missie tot nu toe. Aan hem de lastige taak om interne corruptie aan het licht te brengen. Daarbij wordt zijn geloof in het systeem waar hij altijd voor gevochten heeft behoorlijk op de proef gesteld. Terwijl hij onderzoek doet, ontdekt Jack namelijk een samenwerking tussen een drugskartel en een terroristische organisatie waardoor uiteindelijk e en samenzwering veel dichter bij huis aan het licht komt. Deze Blu-ray™-collectie met twee schijven bevat naast alle spannende afleveringen ook exclusieve deleted scenes.

Cast John Krasinski, Wendell Pierce, Michael Kelly, Betty Gabriel,  Michael Peña 

Genre actie, thriller

26 april Blu-Ray en DVD

 

KATTENKWAAD IN HET MUSEUM

 
 

Nadat ze ontsnappen aan een overstroming komen de jonge kat Vincent en zijn vriend Maurice de Muis per ongeluk in een beroemd museum terecht. Daar ontmoet hij een groepje elite katten dat haar taak om de kunstwerken te beschermen heel serieus neemt. Vincent droomt ervan een echte kattenfamilie te hebben, maar helaas knabbelt Maurice net iets te graag aan de schilderijen. En Vincent wil ook zijn muizenvriend niet verliezen. Wanneer het beroemde schilderij de Mona Lisa gestolen dreigt te worden, moet Vincent al zijn katvaardigheden moeten gebruiken om het meesterwerk te redden en de liefde te winnen van het beeldschone poesje Cleopatra.

Genre animatie, familie

26 april DVD

 
 
 

PAW PATROL V39: AQUA PUPS

 
 

De PAW Patrol gaat weer terug naar de magische onderwaterstad Puplantis! Wanneer de ongelukkige waterpup Moby Puplantis naar de oppervlakte probeert te zwemmen, is het aan de helden van de PAW Patrol en Skye's neef Coral om hem tegen te houden en de stad te redden. Vervolgens nemen de pups deel aan een grote waterrace en moeten ze te hulp schieten wanneer Moby's bedrog Puplantis bedreigt. Dan pakt Moby de walvispatroller en met de hulp van zeedieren gaan de pups hem achterna.

Genre animatie, familie

15 maart  DVD

 

BEVERLY HILLS COP

 
 

De legendarische blockbuster met Eddie Murphy als politieagent Alex Folley, nu geremasterd voor 4K UHD 4K UHD door regisseur Martin Brest. In deze snelle actiekomedie gaat de slimme politieagent Alex Folley (Eddie Murphy) in Beverly Hills op jacht naar de moordenaar van zijn beste vriend. Al snel blijkt dat Folley's wilde stijl niet zo past bij de politie van Beverly Hills, die twee agenten (Judge Reinhold en John Ashton) aanwijst om ervoor te zorgen dat de zaken niet uit de hand lo pen. Axel sleept de rechercheurs mee en doorbreekt een enorme cultuurclash in zijn hilarische, snelle zoektocht naar gerechtigheid. Met cameo's van Paul Reiser, Bronson Pinchot en Damon Wayans.

Cast Judge Reinhold, Eddie Murphy

Regie Martin Brest

Genre actie, komedie

15 Maart UHD

 
 
 

SCREAM 2

 
 

Sidney Prescott (Neve Campbell) heeft de schokkende moorden die haar leven verwoestten zo goed en zo kwaad als dat gaat achter zich gelaten en heeft weer een rustig leventje op de universiteit ... totdat een copycat-moordenaar begint met het naspelen van de moorden. Terwijl de geschiedenis zich op griezelige wijze herhaalt, komen de ambitieuze verslaggever Gale Weathers (Courteney Cox), hulpsheriff Dewey (David Arquette) en andere Scream-overlevenden vast te zitten in een angstaanja gend slimme verhaallijn waarin niemand veilig is ... of zonder verdenking.

Cast Neve Campbell, Courtney Cox

Regie Wes Craven

Genre horror

15 maart Blu-Ray

 

SILENT NIGHT

 
 

Een nieuw meesterstuk van de legendarische regisseur, ‘master of action’ John Woo en de producer van John Wick.

Suicide Squad acteur Joel Kinnaman is in deze actie-thriller uit op revanche nadat zijn zoontje vlak voor kerst per ongeluk werd gedood in een gevecht tussen twee bendes. Herstellende van een wond waardoor hij niet meer kan praten, maakt de man van wraak zijn levensmissie. Hij neemt vechtlessen en zet alles op alles om fysiek klaar te zijn voor een man tot man confrontatie met de moordenaar.

Cast Joel Kinnaman, Scott Mescudi, Harold Torres, Catalina Sandino Moreno

Regie John Woo

Genre actie, thriller

15 maart Blu-Ray en DVD

 
 
 

VANILLA SKY

 
 

Tom Cruise brengt één van zijn beste vertolkingen in deze onvergetelijk krachtige film die hem opnieuw samenbrengt met Cameron Crowe, de regisseur van Jerry Maguire. De jonge, knappe en rijke uitgeverijmagnaat David Aames (Cruise) kan alles krijgen wat zijn hart begeert. Toch schijnt David’s bekoorlijke leven niet compleet. Op zekere avond ontmoet David de vrouw van zijn dromen (Penélope  Cruz) en hij denkt dat hij misschien het ontbrekende stukje gev onden heeft. Maar een beslissende ontmoeting met een jaloerse minnaar (Cameron Diaz) brengt David’s leven plotseling uit zijn baan en stuurt hem langs een achtbaan van romantiek, seks, verdenkingen en dromen … naar een schokkend ontwaken dat je nooit zult vergeten.

Cast Cameron Diaz, Tom Cruise

Regie Cameron Crowe

Genre fantasie, mysterie

15 maart Blu-Ray 

 

THE PIPER

 
 

Een jonge componiste krijgt de opdracht om het laatste concert van haar overleden mentor af te maken dat onvoltooid bleef na diens onverwachte dood. Al snel ontdekt ze dat het spelen van de door haar mentor geschreven noten verschrikkelijke - zelfs dodelijke - gevolgen heeft. Haar eigen leven riskerend, begint ze aan de missie om de oorsprong van de melodie en de kwaadaardige kracht die het heeft opgewekt, te ontrafelen.

Cast Charlotte Hope, Julian Sands, Kate Nichols

Regie Erlingur Thoroddsen

Genre horror

26 april Blu-Ray en DVD

 
 
 
 

Over Dutch FilmWorks

De bedrijfsfilosofie 'Being the fastest in changing all the time' heeft Dutch FilmWorks de afgelopen jaren gebracht tot haar huidige status: de grootste onafhankelijke filmdistributeur in de Benelux op het gebied van bioscoop-releases, home entertainment, video on demand en TV. Opgericht in 1997 en met een commerciële visie op content, heeft DFW inmiddels een zeer grote catalogus aan speelfilms en tv-series. Het omvangrijke en diverse portfolio maakt DFW een preferred partner voor veel grote content providers binnen de Benelux en daarbuiten. 

 

   

Recente artikelen

Laatste reacties

DVD Watcher  |  13-03-2024

Hoi, nee dat is de opzet van het nieuwsbericht helaas. De teksten zijn naast elkaar in kaders geplaatst met een stuk wit er tussen maar de backend neemt dit hel...
Lees meer >

Rogier Burghout  |  13-03-2024

Vraagje Rogier: Vanaf Saints & Sinners lopen de plotomschrijvingen van de films door elkaar heen & is het niet te volgen. Misschien is er wat fout gegaan? Hoi,...
Lees meer >

DVD Watcher  |  13-03-2024

Vraagje Rogier: Vanaf Saints & Sinners lopen de plotomschrijvingen van de films door elkaar heen & is het niet te volgen. Misschien is er wat fout gegaan?
Lees meer >

Werner  |  13-03-2024

Misschien TZT, deel 1 was ook alweer een paar jaar terug. Maar zeker goed dat er weer meer wordt uitgebracht. Zeker nu Cinéart de handdoek in de ring gooit wat...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina