Epson introduceert nieuwe home theater projectoren

Epson introduceert alles-in-één thuisbioscoop

Epson MovieMate: projector en home cinema set in één

Epson introduceert de MovieMate (TW-D1), een alles in één thuis bioscoop. Dit nieuwe model van Epson combineert een dvd-speler, surround-systeem en een projector. De MovieMate geeft de gebruiker een kristalhelder beeld dankzij de Epson 3LCD-technologie. De ingebouwde dvd-speler en het JVC-geluidssysteem maken het apparaat compleet. Voor een buitengewone thuisbioscoopervaring hoeft de gebruiker alleen maar de stekker in het stopcontact te steken, dvd plaatsen en op start te drukken. De Epson MovieMate is vanaf september verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 1.332,60 inclusief BTW.

Alle home cinema projectoren van Epson beschikken over lens shifting waardoor een perfect beeld wordt gegarandeerd, zelfs wanneer de projector niet helemaal goed staat. Er is geen beeldvervorming dankzij de horizontale- en verticale beeldcorrectie. De ingebouwde bisocoopfilters garanderen uitstekende weergave van kleur- en monowaarden en maken het bioscoopgevoel helemaal compleet. De Epson MovieMate kan worden gebruikt als een surround hifi-systeem. De MovieMate kan ook worden gecombineerd met andere systemen en kan worden aangesloten aan een externe tuner of spelcomputer, videorecorder etcetera.

Bovendien kan de MovieMate ook worden gebruikt voor het projecteren van vakantiefoto’s. Hiermee is het een home entertainment-systeem om thuis te gebruiken met vrienden of familie. Deze professional voor de thuisbioscoop weegt slechts 7kg en is dan ook makkelijk te verplaatsen. De Epson EMP-TWD1 kan direct worden aangesloten op een DVB-T (Digital Video Broadcasting-Terrestrial) of een satelliet-ontvanger.

Enkele belangrijke eigenschappen van de Epson MovieMate:

· Innovatieve home entertainment oplossing: Epson alles-in-één 3LCD-projector met JVC DVD-speler en JVC Direct-Drive luidspreker
· Elegant en compact ontwerp
· Projecteerd een beeld van 1.20m breed op een afstand van slechts 1.50m
· 1,200 ANSI lumen voor hoge beeldkwaliteit in elke kamer
· 16:9 breedbeeld
· WVGA (854x480) resolutie
· Epson E-TORL (“Twin Optimized Reflection Lamp”) 135W E-TORL lamp
· Epson Cinema Filter technologie
· Contrastverhouding 1,000:1
· Optische zoom in een 1.5:1 verhouding
· Verticale en horizontale lens shifting
· Keystone-correctie
· Epson 3LCD technologie
· Gewicht: 7 kg
· Geluidsarme ventilatie
· 2 x 10W geluidssysteem
· Ingebouwde dvd-speler met ondersteuning voor: dvd video, cd-r/rw, super video cd, video cd, mp3, id3 tag, wma, jpeg, dvd-r/rw, audio cd, dvd audioformaten
· Uitstekende aansluitingsmogelijkheden voor satelliet ontvanger, digitale camera, externe subwoofer, tuner, spelcomputers en computer
· Afstandsbediening met achtergrondverlichting
· Adviesverkoopprijs inclusief BTW: € 1.332,60

Epson introduceert de EMP-TW20

Epson introduceert de EMP-TW20; een instapmodel home cinema projector met 16:9 beeldformaat ondersteuning en is voorzien van 3LCD-technologie. Deze projector biedt met zijn 1.200 ANSI lumen en de contrastverhouding van 1.000:1 meer helderheid en scherper beeld dan vergelijkbare projectoren. De EMP-TW20 is vanaf september verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 1.024,83 inclusief BTW.

Het WK-voetbal kan nu beginnen. De EMP-TW20 kan een beeld projecteren van 1.20 meter breed vanaf een afstand van slechts 1.50 meter. Het is ook mogelijk een beeld te projecteren van maximaal 7.75 meter breed. Of het nu gaat om dvd’s, computerspelletjes of diapresentaties, alles kan worden bekeken vanuit een comfortabele stoel. De Epson EMP-TW20 heeft niet per definitie een vlak oppervlak nodig om 100% te functioneren, de gebruiker kan zelfs projecteren op een bierkratje. Door middel van de ‘lens-shifting’ functie kan het beeld op de juiste positie worden ingesteld.

Belangrijkste eigenschappen EMP-TW20:

· Instapmodel home cinema projector
· HD-compatibel
· 16:9-formaat
· 3LCD-technologie voor extra kleurprecisie en contrast
· Helderheid van 1.200 ANSI lumen voor levendige beelden dankzij de 135 W E-TORL lamp (Epson Twin Optimized Reflection Lamp)
· Hoge beeldkwaliteit met een resolutie van 854 x 640 en een contrastverhouding van 1.000:1
· Produceert een beeld van 1.20 m breed vanaf een afstand van slechts 1.50 m
· Video, S-Video, YUV en RGB aansluitbaarheid
· Exclusieve Cinema Filter technologie voor een verbeterde beeldkwaliteit
· Zes kleurenmodi (Dynamic, Living Room, Natural, Theatre, Theatre Black 1, Theatre Black 2)
· De geavanceerde beeldverwerkingstechnologie voorkomt dat ondertitels of breedbeeldformaten trillen
· Zowel horizontale- als verticale verschuivingsfunctie van de lens
· Automatische formaatinstelling zoekt optimale instelling
· Afstandsbediening met backlit-knoppen
· 1.5x optische zoom
· Verkrijgbaar vanaf september 2005
· Adviesverkoopprijs € 1.024,83 inclusief BTW

Epson introduceert de EMP-TW520

Epson thuisbioscoop: wegdromen en ontspannen
Epson introduceert een nieuwe home cinema projector: de EMP-TW520. Dit nieuwe model is dankzij de HDMI aansluiting \'HD-ready\' en projecteert met een contrastverhouding van 4.000:1. Dankzij de 1.400 ANSI lumen onstaat een scherp en kristalhelder beeld. Met zeven selecteerbare kleurenmodi wordt de omgeving ondergeschikt: ongeacht of de kamer licht is of donker. De technologie van Epson uit zich in de fijne details. Bijvoorbeeld de 3LCD technologie, het 16:9 formaat en de Epson Cinema Filter technologie. De Epson EMP-TW520 is vanaf oktober verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 1.845,52 inclusief BTW.

Kenmerken Epson EMP-TW520:

· Projector voor thuisbioscoop liefhebbers
· 3LCD-technologie voor extra heldere beelden, verbeterde kleurprecisie en weergave van grijstinten
· Helderheid van 1.400 ANSI lumen dankzij de 135 W E-TORL lamp (Twin Optimized Reflection Lamp)
· Hoge beeldkwaliteit met een resolutie van 1.280 x 720 pixels
· Auto iris-functie zorgt voor een contrastverhouding van 4.000:1
· HDMI, video, YUV S video, RGB en Scart interface
· Exclusieve Cinema Filter technologie voor een verbeterde beeldkwaliteit
· Zeven kleurenmodi (Dynamic, Living Room, sRGB, Natural, Theatre, Theatre Black 1, Theatre Black 2) garanderen perfecte reproductie ongeacht de lichtomstandigheden
· Zowel horizontale als verticale lens shifting
· 10-bits kleurbewerking voor meer scherpte en zachtere overgang
· 16:9-formaat
· Automatische formaatinstellingen
· Afstandbediening met achtergrondverlichting
· 1-1.5 optische zoom
· Verkrijgbaar vanaf oktober 2005
· Adviesverkoopprijs, inclusief BTW € 1.845,52

Epson introduceert de EMP-TW600

Epson introduceert de EMP-TW600. Dit nieuwe model biedt groots kijkplezier, zelfs in kleinere ruimtes. Een diagonaal beeld van 160 cm kan worden bereikt vanaf een afstand van 2,5 meter. Tevens zorgen zeven vooraf gedefineerde kleurenmodi voor een adequate configuratie voor elke omgeving. De \'Dynamic\' modus zorgt voor de juiste afbeelding in lichte ruimtes en de \'Theatre Black\' modus in donkere ruimtes. Het auto iris optisch systeem waarmee de lichtintensiteit van de lamp wordt aangestuurd, maakt een contrastverhouding mogelijk van 5.000:1. Verder maakt de EMP-TW600 gebruik van de aangenaam ogende 3LCD-technologie. Deze \'partner\' voor de ultieme thuisbioscoop is vanaf september verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 2.050,70 inclusief BTW.

"De EMP-TW600 is momenteel ’het topmodel’ van Epson in het assortiment van thuisbioscoop projectoren“, aldus Rainer van de Weyer, senior productmanager Visual Instruments bij Epson Deutschland GmbH. “Dit nieuwe model is met zijn diverse functies optimaal uitgerust voor het beste resultaat. Deze kijkervaring met de projectie van kristalheldere beelden en levendige kleuren mag eigenlijk niemand missen.”

Klaar voor de toekomst

Het HD-ready-label, geïntroduceert door EICTA, bewijst dat de Epson EMP-TW600 klaar is voor de komst van HDTV. Dankzij de digitale HDMI-ingang en een resolutie van 720 pixels, is \'high definition\'-weergave mogelijk. Heldere kleuren en gedetailleerde grijstintgradatie zijn vanzelfsprekend. Met de nieuwe E-TORL lamp (Epson Twin Optimized Reflection Lamp) van 135 Watt wordt een helderheid bereikt van maar liefst 1.600 ANSI lumen.

Installatie

De installatiemogelijkheden zijn veel uitgebreider door de lens shifting functie van de lens. De gebruiker maakt zelf de keuze waar de Epson EMP-TW600 wordt neerzet, rekening houdend met honderd procent verticale en vijftig procent horizontale correctie. De projector is tevens geschikt voor projectie in kleine ruimtes. Een beeld diagonaal van 160 cm kan worden bereikt vanaf een afstand van 2.5 meter.

3LCD-technologie

De Epson EMP-TW600 beschikt over de beproefde 3LCD-technologie van de nieuwe D5-reeks. Dit garandeert een groot kleurenspectrum en oogt aangenaam door een evenwichtige, trillingsvrije afbeelding.

Belangrijke eigenschappen EMP-TW600:

· Hoog kwalitatieve projector voor thuisbioscoop liefhebbers
· 3LCD-technologie voor extra heldere beelden, verbeterde kleurprecisie en weergave van grijstinten
· Helderheid van 1.600 ANSI lumen dankzij de 135 W E-TORL lamp (Twin Optimized Reflection Lamp van Epson)
· Hoge beeldkwaliteit met een resolutie van 1.280 x 720 pixels
· De auto iris-functie biedt een contrastverhouding van 5.000:1
· HDMI, video, YUV S video, RGB en Scart interface
· Exclusieve bioscoopfiltertechnologie voor een verbeterde beeldkwaliteit
· Zeven kleurenmodi (Dynamic, Living Room, sRGB, Natural, Theatre, Theatre Black 1, Theatre Black 2) garanderen perfecte afbeelding ongeacht de lichtomstandigheden
· Zowel horizontale als verticale verschuivingsfunctie van de lens
· 10-bits kleurbewerking voor meer scherpte en zachtere overgang
· Realistische 16:9 weergave voor het echte thuisbioscoopgevoel
· Automatische formaatinstellingen
· Afstandbediening met achtergrondverlichting
· 1-1.5 optische zoom
· Verkrijgbaar vanaf september 2005
· Adviesverkoopprijs € 2.050,70 inclusief BTW

Recente artikelen

Laatste reacties

versluis  |  24-04-2006

ben benieuwd of iemand dit weet. Volgens de website van epson zit er op deze beamer een pc interface en usb "B" (wat dit ook moge betekenen?) Kan iemand...
Lees meer >

bmateijsen  |  06-09-2005

Toevalig ook de nieuwe beamer van epson gezien met LEDs in plaats van een kwik/xeon lamp? Dat lijkt mij een mooie ontwikkeling. LEDs produceren vele malen minde...
Lees meer >

Obi-Wan Kenobi  |  06-09-2005

Toevalig ook de nieuwe beamer van epson gezien met LEDs in plaats van een kwik/xeon lamp? Dat lijkt mij een mooie ontwikkeling. LEDs produceren vele malen minde...
Lees meer >

bmateijsen  |  05-09-2005

Hoe leuk die all-in-one ook klinkt.... ik heb hem op de IFA net gezien en de beeldkwaliteit is o phet niveau van een TW10H. De luidsprekers en DVD-speler konden...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina