HOK: Discovery Channel titels op DVD

HOUSE OF KNOWLEDGE presenteert DISCOVERY CHANNEL op DVD

CRIME SCENE CLEAN-UP

The real Crime Scene investigation
Dit indringend portret van de mensen die als laatste bij een moordzaak op het toneel verschijnen, berust op de harde werkelijkheid. Als de inspecteurs het sporenonderzoek hebben afgerond en de plaats van het delict wordt vrijgegeven, komen de mannen en vrouwen van schoonmaakbedrijven om de bloedresten te verwijderen.

XMA – XTREME MARTIAL ARTS

The world’s legendary fighting styles in an entirely new way
Een enerverende nieuwe blik op de wereld van de extreme vechtsporten. Je bent van dichtbij getuige hoe de grootmeesters Mike Chaturantabut en zijn evenknie Matt Mullins zich een weg banen naar de finale van het meeste prestigieuze toernooi ter wereld. De makers onthullen aan de hand van visuele toptechnologie de geheimen achter de fysieke weerbaarheid, het incasseringsvermogen en de ongekende stootkracht van de topsporters. En meer...

INSIDE MICROSOFT’S XBOX

In deze Discovery Channel Special wordt het antwoord gezocht op de vraag hoe Microsoft in korte tijd kon uitgroeien tot één van de meest opzienbarende en meest succesvolle bedrijven ter wereld. Nooit eerder in de geschiedenis heeft één enkel bedrijf zo’n zware stempel weten te drukken op de economie en ook de status van de Verenigde Staten.

TOP 10 COMIC BOOK HEROES

De legendarische Dr. Who (Tom Baker) presenteert de internationale Top Tien onder de grote superhelden uit de geschiedenis van het stripboek. Hij vertelt de verhalen achter de maskers en capes die zo bepalend zijn voor het image van de karakters.
Denk bijvoorbeeld aan Batman en zijn steun en toeverlaat Robin. Niemand kent ze onder hun oorspronkelijke namen Eagleman and Mercury. We tellen af van tien tot nummer 1. Wie is de absolute nummer 1 van de lijst?

Vanaf 26 juli 2005 verkrijgbaar op DVD



Vanaf 26 juli 2005 zijn in Nederland de eerste 4 DVD titels verkrijgbaar van Discovery Cannel. House of Knowledge, de leidende distributeur op het gebied van special interest DVD’s in de Benelux, heeft onlangs de rechten verworven om DVD’s te produceren en te distribueren vanuit de al maar groeiende Discovery Channel catalogus.
De eerste titels die eind juli uitkomen zijn CRIME SCENE CLEAN-UP, XMA-XTREME MARTIAL ARTS, INSIDE MICROSOFT’S XBOX en TOP 10 COMIC BOOK HEROES. Titels die door de meeslepende verhalen-vertellende persoonlijkheden, de levendige verfilming en de kwalitatief hoogwaardige producties geliefd zijn bij een groot publiek.
In meer dan 160 landen in de wereld zijn de gespecialiseerde Discovery Channel programma’s in populaire genres als wetenschap, natuur, geschiedenis en technologie beschikbaar. Discovery Channel is al 15 jaar op TV te zien in de Benelux met miljoenen bewonderaars.


CRIME SCENE CLEAN-UP

The real Crime Scene investigation
Voor je het aandurft om mee te kijken over de schouders van de politie bij een moordzaak, eerst even een waarschuwing. Dit indringend portret van de mensen die als laatste op het toneel verschijnen, berust op de harde werkelijkheid. In sommige delen van Amerika kent een mensenleven geen waarde. Als de inspecteurs het sporenonderzoek hebben afgerond en de plaats van het delict wordt vrijgegeven, komen de mannen en vrouwen van schoonmaakbedrijven om de bloedresten te verwijderen. Alsof er nooit iets is gebeurd doen zij hun werk dat voor de meeste andere traumatisch is.
Executive Producer: Peter Schnall - Producer: Conny Rinehart & Tom Donahue
Executive Producer for Discovery Channel: Suzy Geller Wolf
Produced by Partisan Pictures for Discovery Channel - © 2001 Discovery Communications
Keuring: 12 jaar
Consumentenadviesprijs € 9,99


XMA – XTREME MARTIAL ARTS

The world’s legendary fighting styles in an entirely new way
Deze DVD-special biedt een enerverende nieuwe blik op de wereld van de extreme vechtsporten. Je bent van dichtbij getuige hoe de grootmeesters Mike Chaturantabut en zijn evenknie Matt Mullins zich een weg banen naar de finale van het meeste prestigieuze toernooi ter wereld. De mystiek van het Verre Oosten wordt in een rechtstreekse confrontatie tegen de wilskracht van het Westen haarfijn bloot gelegd. De makers onthullen aan de hand van visuele toptechnologie de geheimen achter de fysieke weerbaarheid, het incasseringsvermogen en de ongekende stootkracht van de topsporters. Aan de hand van levensechte animaties krijg je een verhelderend beeld op de beweging van spieren en het effect van psychologische oorlogsvoering tussen de grote kampioenen van de mat.
Executive Producers: Mickey Stern, Mick Kaczoworski - Producers: Mickey Stern, John Brenkus, Mick Kaczoroewski - Director: John Brenkus - Executive Producer for Discovery Channel: Mickey McKenzie - Produced by Base Productions, Inc. for Discovery Channel © 2003 Discovery Communications
Keuring: 12 jaar
Consumentenadviesprijs € 9,99


INSIDE MICROSOFT’S XBOX

In deze Discovery Channel Special wordt het antwoord gezocht op de vraag hoe Microsoft in korte tijd kon uitgroeien tot één van de meest opzienbarende en meest succesvolle bedrijven ter wereld. Nooit eerder in de geschiedenis heeft één enkel bedrijf zo’n zware stempel weten te drukken op de economie en ook de status van de Verenigde Staten. Nooit eerder is één bedrijf zo bepalend geweest voor de toekomst van de natie en de hele wereld. Na het bereiken van een dominante positie in de kantorenmarkt, wil Microsoft nu ook de huiskamer veroveren. Het belangrijkste instrument voor de slag om de entertainment-business, is de Xbox. Delft de concurrentie het onderspit? De miljarden verslindende investeringen die Microsoft zich kan veroorloven, zorgen voor hooggespannen verwachtingen.
Executive Producer: James McQuillan - Producer: James McQuillan - Director: James McQuillan
Executive Producer for Discovery Channel: Abby Greensfelder
Produced by film Oasis for Discovery Channel - © 2003 Discovery Communications
Keuring: AL
Consumentenadviesprijs € 9,99


TOP 10 COMIC BOOK HEROES

De legendarische Dr. Who (Tom Baker) presenteert de internationale Top Tien onder de grote superhelden uit de geschiedenis van het stripboek. Hij vertelt de verhalen achter de maskers en capes die zo bepalend zijn voor het image van de karakters. Hij onderzoekt ook waardoor mensen gefascineerd raken door een stripfiguur. Het verklaart waarom de karakters door de massa soms worden geadoreerd als een levend wezen. Ook komt de schepping van de hoofdpersonen uitgebreid aan bod. Denk bijvoorbeeld aan Batman en zijn steun en toeverlaat Robin. Niemand kent ze onder hun oorspronkelijke namen Eagleman and Mercury. Dr. Who openbaart ook hoe tekenaars soms op venijnige wijze een eigen interpretatie weten te geven aan politielogo’s, auto’s en andere beschermde beeldmerken.
We tellen af van tien tot nummer 1!!! Wie is de absolute nummer 1 van de lijst?
Presentor: Tom Baker - Executive Producer: Duncan McAlpine - Producer: Duncan McAlpine
Director: Richard Delfield - Executive Producer for Discovery Channel: Emma Read
Produced by Fulcrum Productions Limited for Discovery Channel - © 2002 Discovery Communications
Keuring: AL
Consumentenadviesprijs € 9,99

Recente artikelen

Laatste reacties

SuperDre  |  08-07-2005

Nee wat dacht je dan van onze goeie vrienden de 'Myth Busters' haha.. zou ik ook nog wel kopen als die niet te duur zouden zijn.. Maar die van chopper bouwer...
Lees meer >

jeroendendunnen  |  07-07-2005

laat ze please!!!! in de toekomst ook "American Choppers" uitbrengen.
Lees meer >

Joedammit  |  07-07-2005

De 'TOP 10 COMIC BOOK HEROES' documentaire is een leuke titel. Ik ga hem denk wel halen als die uitkomt.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina