House Party is vanaf 12 april thuis te bekijken via VOD en EST

 
House Party is thuis te bekijken vanaf 12 april

We maken kennis met Damon (Tosin Cole) en Kevin (Jacob Latimore), twee beste vrienden uit Los Angeles voor wie het leven niet helemaal loopt zoals gepland. Ondanks hun beginnende status als clubpromotors staan ze onder grote druk om te bewijzen dat ze het grootste feest ooit kunnen geven. Wanneer ze toevallig toegang krijgen tot het huis van basketbalsuperster LeBron James, is de verleiding groot om te laten zien wat ze kunnen. Niets lijkt hen te kunnen tegenhouden, zelfs niet het feit dat LeBron niet heeft ingestemd of op de hoogte is van hun plan. In dit avontuur krijgt de uitdrukking 'Party like your life depends on it' zijn volle betekenis!

House Party is vanaf 12 april thuis te bekijken via Apple TV, Google TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Pathé Thuis, Ziggo, Microsoft Xbox & KPN.

Prijs VOD: €4,99*
Prijs EST:  €9,99*
*adviesprijs

SYNOPSIS
Het zit aspirant-clubpromotors en beste maatjes Damon en Kevin allemaal niet mee. Om het tij te keren besluiten ze het feest van het jaar te organiseren in de villa van LeBron James, waar ze hun laatste schoonmaakklus hebben uitgevoerd. Geen toestemming? Geen probleem. Wat kan er fout gaan?

Recente artikelen

Laatste reacties

rogue  |  28-03-2023

Waarom las ik hier Harry Potter i.p.v. House Party? Heel vreemd....
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina