Ides of March is vanaf 28 maart te koop op DVD, Blu-ray Disc en VOD

 

 

Politiek machtsspel in

 

The Ides of March

vanaf 28 maart verkrijgbaar op Blu-ray Disc, DVD en Video on Demand

The Ides of March is een realistische politieke thriller die ons een kijkje in een Amerikaanse verkiezingscampagne biedt. Het is het vierde film regieproject van acteur George Clooney. De getalenteerde cast, waar Clooney zelf ook deel van uitmaakt, laat op indringende wijze zien hoe het politieke spel tijdens een Amerikaanse presidentsverkiezing gespeeld zou kunnen worden.


covercover


Korte inhoud:
Stephen Myers (gespeeld door Ryan Gosling) belandt in de duistere wereld van de politiek als hij een baan krijgt als persvoorlichter bij de campagne van democratische presidentskandidaat Mike Morris (George Clooney). Stephen valt ten prooi aan achterkamerpolitiek, manipulatie en wordt zelfs verleid door een jonge stagiaire. Hij probeert zich staande te houden terwijl anderen hem tegenwerken. Als Stephen vervolgens binnen zijn eigen team op een schandaal stuit, raakt hij volledig de weg kwijt.

De bijrollen in de film worden vertolkt door de bekroonde acteurs Philip Seymour Hoffman en Paul Giamatti. The Ides Of March wist 4 golden globes en een Oscarnominatie in de wacht te slepen.

Regisseur: George Clooney
Acteurs: Ryan Gosling, Evan Rachel Wood, George Clooney,Paul Giamatti, Philip  Symour Hoffman en Marissa Tomei

Genre: Drama/Politiek
Speelduur: 101 minuten
Extra’s Blu-ray Disc: - Developing The Campaign: The Origins of Ides of March - Believe: George Clooney - On The Campaign: The Cast of Ides of March - What Does a Political Consultant Do?

Consumentenadviesprijs Blu-Ray Disc: € 19,99
Consumentenadviesprijs DVD: € 17,99

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  28-03-2012

Warner België zegt: 11 april. Ahn oké bedankt..; Jammer...
Lees meer >

Werner  |  28-03-2012

Warner België zegt: 11 april.
Lees meer >

Ludo Keeris  |  28-03-2012

Releasedatum klopt. En winkels zouden 'm gewoon moeten kunnen leveren, de groothandel heeft 'm op voorraad. Let wel: dit geldt voor Nederland. Ik weet niet hoe ...
Lees meer >

WaymannDirector  |  28-03-2012

Klopt de release datum wel ? Heb vandaag een aantal winkels gedaan maar lag nergens. Ook zei men dat de film pas 11 april verscheen ??
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina