Living Colour december releases op DVD

Living Colour


Living Colour Entertainment december releases.


Verkrijgbaar vanaf 10 december op DVD.

MICHAEL MOORE HATES AMERICA

Synopsis
coverIn Roger & Me ondernam Michael Moore vergeefse pogingen in gesprek te komen met miljonair Roger Smith, de toenmalige topman van General Motors. In Michael Moore Hates America gaat documentairemaker Michael Wilson op zoek naar de Amerikaanse Droom en reist hij stad en land af voor een gesprek met een andere miljonair: ‘documentairemaker’ Michael Moore. Krijgt Wilson zijn interview? Lukt het hem Moore te ontmaskeren als hypocriet? Vriend en vijand zullen het erover eens zijn dat niets zo leerzaam is - of zo hilarisch - als een koekje van eigen deeg.

Regie: Michael Wilson

Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands/Frans
Speelduur: 93 min
Beeld: 16x9 - 1.78:1
Audio: Dolby Stereo
Genre: Special Interest

 

The Silent Cinema Collection is een label waarin de mooiste stille films uit de filmgeschiedenis verzameld worden. Het label bevat originele versies van grote hedendaagse blockbusters en prachtige historische meesterwerken. Voor de vele filmliefhebbers zijn deze films een welkome aanvulling op het huidige filmaanbod.

FAUST - Eine Deutsche Volkssage (1-disc)

coverSynopsis:
Het verhaal van Faust is een klassieker over een man die zijn ziel aan de duivel verkoopt. In een poging om de controle over de aarde te krijgen, gaat Mephisto een weddenschap aan met een engel dat hij de ziel van de oudere professor Faust kan bederven. Mephisto spreid een plaag uit over de woonplaats van Faust en alle bewoners. Het lukt Faust niet om een geneesmiddel te ontwikkelen voor alle mensen die om hem heen dood neer vallen en daarom besluit hij afstand te doen van zowel God als de wetenschap en roept de hulp in van Satan door middel van een mysterieus boek.

Regie: Friedrich Wilhelm Murnau (Nosferatu)
Met o.a.: Gösta Ekman en Emil Jannings

* Tweetalige versie: Nederlands en Frans.
* Gerestaureerde versie
* Reeds beschikbaar: Faust - Special Edition
* In dezelfde serie zijn o.a. ook verkrijgbaar: Metropolis, Nosferatu, Cyrano de Bergerac, Nanook of the North en The Lost World.

Taal: Duits
Ondertiteling: Nederlands/Frans
Speelduur: 106 min
Beeld: 4x3
Audio: Dolby Stereo 2.0
Genre: Science Fiction

Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  09-11-2009

Faust lijkt me zeer interessant.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina