Macht, verraad en eer in King Arthur: Legend of the Sword - vanaf 13 september te koop

Macht, verraad en eer in

KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD

King Arthur: Legend of the sword DVD Blu-ray UHD

Vanaf 13 september verkrijgbaar op Ultra HD, (3D) Blu-ray Combo Pack, DVD en via VOD

Behold the new born king. Arthur wordt geboren als zoon van de koning van Londinium, het latere Londen. Wanneer de koning wordt vermoord staat Arthur’s oom Vortigern klaar om de troon te bestijgen en met strenge hand te regeren. Al zijn herinneringen diep weggestopt leeft Arthur een teruggetrokken bestaan, tot het moment dat hij als volwassen man wordt gedwongen om te proberen een zwaard uit een steen te trekken. Hij kan zich niet langer verschuilen achter zijn onzichtbaarheid. Trots als hij is strijd hij tegen zijn oom om de macht over het koninkrijk terug te krijgen. King Arthur: Legend of the Sword van regisseur Guy Richie is een epische avonturenfilm boordevol actie en is vanaf 13 september verkrijgbaar op Ultra HD, (3D) Blu-ray Combo Pack, DVD en via VOD.

Arthur weet niet in wat voor wieg hij is geboren. Als kleine jongen is zijn vader vermoord door zijn oom Vortigern die erna de troon besteeg. Hij ontkwam aan zijn oom en vanaf dat moment leeft Arthur op straat en redt hij zichzelf door te stelen. Totdat hij het zwaard van zijn vader, Excalibur, in handen krijgt die hij uit de steen trekt. Vanaf dat moment is Arthur degene die het volk moet beschermen tegen zijn wrede oom.
King Arthur: Legend of the Sword is een moderne vertolking van de verhalen van Koning Arthur.

King Arthur: Legend of the Sword heeft een bijzondere sterrencast met hoofdrollen voor Charlie Hunnam (Sons of Anarchy, Pacific Rim, Children of Men), Jude Law (Sherlock Holmes, The Talented Mr. Ripley, The Young Pope, Cold Mountain), Àstrid Bergès-Frisbey (Pirates of the Caribbean, 1 Origin, Angels of Sex) en Aidan Gillen (Game of Thrones, The Dark Night Rises, Maze Runner: The Scorch Trials).

King Arthur: Legend of the Sword is geregisseerd door Guy Richie die eerdere films heeft geproduceerd als Lock, Stock and Two Smoking Barrels, RocknRolla en Sherlock Holmes. De typische Guy Richie stijl komt ook nu weer naar voren: snelle montages, bijzondere snelle special effects, opvallende keuzes voor muziek, zoals techno en de hoofdrolspelers spreken moderne Engelse straattaal.

Releasedatum: 13 september 2017
Kijkwijzer: 12 jaar, geweld en angst
Speelduur: 126 minuten

King Arthur Legend of the Sword screenshots

King Arthur: Legend of the Sword is vanaf 13 september verkrijgbaar op Ultra HD, (3D) Blu-ray Combo Pack, DVD en via VOD.

Bonusmaterialen 4K, 3D en 2D Blu-ray Combo Packs:

•    Arthur with Swagger- Charlie Hunnam is een gentleman, een hunk en een rebel die nieuwe normen stelt als koning en nieuwe regels bij de dames.
•    Sword from the Stone - Regisseur Guy Ritchie blaast nieuwe leven en glans in de meest iconische legende van Engeland uit de 21e eeuw en laat Camelot zien aan een nieuw publiek!
•    Parry and Bleed - Charlie Hunnam en andere castleden krijgen een snelcursus zwaardvechten. Vikingen versus Saxons!
•    Building on the Past - Londinium komt tot leven met een nieuw middeleeuws stedelijk ontwerp, gebouwd vanaf het begin
•    Inside the Cut: The Action of King Arthur - Kijk mee met stunt-choreograaf Eunice Huthart als ze samen met regisseur Guy Ritchie de opvallende acties van King Arthur creëert.
•    Camelot in 93 Days - Vriendschappen en romances bloeien op maar staan ook onder spanning tijdens de 93 draaidagen.
•    Legend of Excalibur - Het beroemdste zwaard van de wereld komt tot leven voor een nieuwe generatie.
•    Scenic Scotland - De totstandkoming van een memorabele productie op locatie in glorieus Schotland.

Bonusmaterialen DVD:

•    Arthur with Swagger - Charlie Hunnam is een gentleman, een hunk en een rebel die nieuwe normen stelt als koning en nieuwe regels bij de dames.

 https://www.facebook.com/KingArthurMovie/

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  29-08-2017

Hoor uiteenlopende dingen over deze film. De ene vond hem geslaagd de andere vond em vreselijk.
Lees meer >

Wedlock  |  28-08-2017

Ik vond het een vermakelijke film, dus heb de 4k disc besteld en inmiddels ook hier liggen......
Lees meer >

rogue  |  28-08-2017

Toch wel 1 van de slechtste films die ik dit jaar heb gezien. Voornaamste punt van kritiek is dat ik geen enkele binding kreeg met de karakters, waardoor het ee...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina