Met vakantie in Hotel Transsylvanië! Vanaf 19 april te koop op DVD en BD.


Met vakantie bij Dracula & Frankenstein in Hotel Transsylvanië!

Hotel Transsylvania logo

vanaf 19 april uit op Blu-ray Disc en DVD

coverWelkom in Hotel Transsylvanië, het vijf-sterren complex van Dracula (Adam Sandler), waar monsters en hun families zich kunnen uitleven en mensen niet mogen komen. Om de 118e verjaardag van zijn dochter Mavis (Selena Gomez) te vieren, heeft Dracula zijn beste vrienden uitgenodigd, waaronder Frankenstein en diens vrouw, de Mummie, de Onzichtbare Man en de familie Weerwolf. Voor Dracula is het geen probleem om deze legendarische griezels te entertainen, maar als een gewone jongen het hotel binnenkomt, wordt het pas echt feest.

Een hilarische film met tal van dolle misverstanden en gekke moppen. Wil jij deze film ook in je verzamelinghebben? Vanaf 19 april is Hotel Transsylvanië beschikbaar op Blu-ray Disc en DVD.

Met originele stemmen van Adam Sandler (Dracula), Selena Gomez (Mavis), Adam Sandberg (Jonathan), Steve Buscemi (Wayne) en Kevin James (Frank).
In de Nederlandstalige versie komen de stemmen van Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Jonathan), Tony Neef (Wayne) en Marcel Jonker (Frank) voor.

screenshot1

Logo Sony Pictures

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  10-04-2013

Vreemde dag voor een sony release... Nuja hopelijk een mooi prijsje rond de 20 EUR voor de 3D versie...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina