Paramount: Charmed Seizoen 4 op DVD

CHARMED seizoen 4 op DVD

Op 24 november 2005 brengt Paramount Home Entertainment het vierde seizoen van Charmed uit op DVD. De box bevat, net als seizoen 1,2 en 3 veel magische en avontuurlijke afleveringen en wordt uitgebracht in een bijzonder vormgegeven verpakking inclusief 6 discs en een boekje van 7 pagina’s. Deze box is dan ook het ideale cadeau om te geven of om juist te krijgen! Voor de Charmed fans is er goed nieuws om dit jaar magisch af te sluiten. Charmed seizoen 5, 6 en 7 zullen in 2006 ook op DVD uitkomen!

Synopsis:
De zusjes Halliwell, Phoebe (Alyssa Milano), Piper (Holly Marie Combs) en Paige (Rose McGowan), zijn moderne stadsheksen die er een handje van hebben om op het juiste moment op de verkeerde plaats te zijn. In seizoen vier beleven zij nog serieuzere, duisterdere en ingewikkeldere avonturen. Prue is overleden, maar de “Power of Three” is hiermee niet verloren
gegaan. Terwijl Piper en Phoebe het verlies van hun oudste zus proberen te verwerken, ontdekken zij het bestaan van een halfzuster, Paige Matthews. Paige kan net als lichtgidsen “orben” en zij sluit zich aan bij de zusjes Halliwell. Samen met hen laat zij de magische drie-eenheid herleven om onschuldigen te beschermen en het kwaad te bestrijden. Dankzij boeiende personages, fantastische special effects en een perfecte mix van spanning, drama en humor, weet elke boeiende aflevering van deze fascinerende bovennatuurlijke serie de kijker opnieuw te betoveren.

Rolverdeling:
Phoebe Alyssa Milano
Piper Holly Marie Combs
Paige Rose McGowan

Adviesprijs DVD: €64,99
Speelduur: 918 minuten
Leeftijd: 6 + geweld en angst

Recente artikelen

Laatste reacties

slindenau  |  03-10-2005

Zeer leuke serie ja, maar als ik al die seizoenen moet gaan kopen kom ik in de bijstand...60 euro per stuk :(.
Lees meer >

Sneaker  |  03-10-2005

Komt er zeker in. Moet alleen 2 en 3 ook nog kopen dus het gaat hard. Maar ze gaan zeker in mijn collectie komen. Geweldige serie.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina