Prijsvraag: win de DVD of Blu-ray Disc van Contagion!

Lumiere

Prijsvraag: CONTAGION



Op 21 maart brengt Warner Home Entertainment de film CONTAGION uit op Blu-ray Disc, DVD en via Video on Demand.

De spannende actiethriller Contagion, met onder andere Matt Damon, Jude Law, Gwyneth Paltrow en Kate Winslet, gaat over een pandemie die zich in rap tempo verspreidt. Voor dit bloedstollende en realistisch in beeld gebrachte sciencefictiondrama heeft regisseur Steven Soderbergh tweeënhalf jaar vooronderzoek gedaan. Met als resultaat dat de film het gevoel van wereldwijde chaos en angst op indringende wijze weergeeft. 

Korte inhoud:
Contagion volgt vijf, los door elkaar lopende, intrigerende verhaallijnen. Het begint met zakenvrouw Beth Emhof (Gwyneth Paltrow), die twee dagen na een zakenreis naar Hong Kong op de afdeling spoedeisende hulp overlijdt. De artsen vertellen haar ontroostbare echtgenoot (Matt Damon) dat ze voor een raadsel staan. Niet lang daarna vertonen meer mensen dezelfde symptomen: eerst hoesten en koorts, gevolgd door een hersenbloeding en uiteindelijk de dood. Het mondt uit in een wereldwijde pandemie. Enkele topmedici (waaronder Kate Winslet) proberen, in een race tegen de klok, een remedie tegen het virus te vinden.

cover cover

Bekijk de trailer:

Ter gelegenheid van deze release mag DVD.nl 3x een Blu-ray Disc en 2x een DVD weggeven, beschikbaar gesteld door Warner Home Entertainment!

Beantwoord daarvoor de volgende vragen en maak kans op een van deze prijzen!

De prijsvraag loopt tot en met 25 maart.
De prijswinnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Crewleden van DVD.nl zijn van deelname uitgesloten.

Recente artikelen

Laatste reacties

Roeland  |  10-04-2012

Had helemaal gemist dat ik gewonnen had. Lag de blu ray ineens in de bus afgelopen weekend. Hartelijk dank dvd.nl en warner.
Lees meer >

scheur  |  02-04-2012

Lees net dat ik bij de gelukkige hoor!!! Dat is nog eens leuk nieuws zo vlak voor mijn verjaardag!!!(y) Dvd.nl en Warner bedankt!!!:lol:
Lees meer >

Ludo Keeris  |  31-03-2012

De winnaars van de Contagion prijsvraag zijn bekend! En dit zijn ze: Martijn Groeneveld - Rotterdam Roeland Kuijpers - Den Haag Deli Jager - Nieuwediep Holger...
Lees meer >

Ludo Keeris  |  30-03-2012

Dat wordt morgen bekend gemaakt!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina