RCV: Koop-DVD releases in augustus

BLADE TRINITY – Dubbeldisc special edition

Wesley Snipes keert terug als de onvermoeibare vampierjager Blade in dit explosieve derde deel!

Wanneer de controle over de aarde in de klauwen van vampiers dreigt te raken, is Blade de enige persoon die weerstand kan bieden aan de onsterfelijke bloedzuigers!! Hij moet voorkomen dat de wereld omgedoopt wordt tot “de planeet van vampiers”. Het vuur wordt hem behoorlijk na aan de schenen gelegd! De vampierleider start een agressieve haatcampagne tegen hem, waarbij Blade’s bestaan niet langer geheim blijft voor de mens. De politie zet zijn tanden vervolgens vol overgave in de zoektocht naar wat zij denken een gruwelijk monster. Blade besluit noodgedwongen zijn handen ineen te slaan met de Nightstalkers (een groep menselijke vampierjagers) voor een extreem gevecht waarbij het bloedspoor direct zal leiden tot de beruchte vampierlegende DRACULA…

In Blade Trinity zien we vers bloed aan de zijde van Blade. De sexy Abigail (Jessica Biel), leidster van de Nightstalkers en tevens dochter van Whistler (Kris Kristofferson) en de vlijmscherpe grappenmaker Hannibal King (Ryan Reynolds).

De Extra’s: easter egg, Inside the World of Blade Trinity (16-delige behind the scenes documentaire van ca. 100 minuten), Goyer on Goyer (de schrijver interviewt de regisseur), alternatief einde, bloopers, fotogalerie van de wapens, foto’s en clips van de visual effects, originele bioscoop trailer, teaser trailer en soundtrack.

Releasedatum: 3 augustus 2005


FINDING NEVERLAND

Superster Johnny Depp vervult op magische wijze de wens die iedereen diep van binnen nog altijd heeft: weer even onbezorgd genieten als een kind.

Succesvol schrijver van ludieke theatervoorstellingen J.M. Barrie (Johnny Depp) ontmoet onverwachts zijn nieuwe inspiratiebron: vier kinderen die zonder vader door het leven gaan. Hij raakt spelenderwijs erg goed bevriend met hen én hun zeer charmante moeder (Kate Winslett). James laat de jongens op verrassende manieren zien dat alles mogelijk is en dat je met fantasie een fantastisch leuke eigen wereld kunt creëren. Hij leert ze niet alleen allerlei dwaze streken, kattenkwaad en spelletjes, maar brengt ook weer lol, vrolijkheid en onbezorgdheid terug in het hele gezin.

FINDING NEVERLAND maakt je deel van de creatieve reis die J.M. Barrie (auteur van de wereldberoemde klassieker Peter Pan) heeft afgelegd om Peter Pan zeer succesvol tot leven te brengen.

Releasedatum: 17 augustus 2005


PAPARAZZI

Paparazzi zijn elke dag op zoek naar de meest onwaarschijnlijke foto’s. Door weer en wind altijd paraat met hun razendsnelle camera’s. Overspel, moord, zwangerschap, ziekte, geweld, maar ook liefde en verdriet wordt vastgelegd. Niemand ontkomt, je ziet de paparazzi overal onverwachts opduiken en wij, kijkers, smullen van hun onthullingen. Soms gaan ze te ver, soms hebben ze de verkeerde te pakken en dan zijn ze hun eigen leven niet meer zeker. Eén van hun slachtoffers, Bo Laramie, zint op wraak en dat zal hij krijgen ook!!!

Releasedatum: 17 augustus 2005


GAY

De eerste Nederlandse film over de Amsterdamse homoscene!

Pascal en Max zijn een jong, hip homostel uit Amsterdam. Pascal is een arrogante soapacteur die het wil gaan maken in Hollywood en Max is een succesvolle, narcistische televisieproducent. Max en Pascal leiden een decadent leven en maken samen met vriendin Snoes het Amsterdamse nachtleven onveilig. De champagne vloeit rijkelijk en de twee geven menig feestje in hun luxe appartement. Tijdens een van de feesten ontmoet Max de knappe Amerikaanse fotograaf Guy. Max, die al vaker vreemd is gegaan, valt voor de charmes van Guy. Voor Pascal is de maat vol en hij verbreekt hun relatie. Verscheurd door verdriet verpest Pascal een auditie. Ook Max voelt zich ongelukkig in de nieuwe situatie. Snoes blijft de binnende factor tussen beide mannen en doet er dan ook alles voor om hen weer bij elkaar te krijgen…

Releasedatum: 3 augustus 2005


ZHOU YU’S TRAIN


Zhou Yu’s Train vertelt het verhaal van de vastbesloten maar uiteindelijk noodlottige zoektocht van een vrouw naar de ideale liefde. Tegen de achtergrond van het dagelijkse leven in Noord China maken we kennis met Zhou Yu (Gong Li), een binnenhuisarchitecte die een zielsverwant lijkt gevonden te hebben in de bibliothecaris Chen Qing (Tony Leung Ka Fai). Het enige probleem in deze perfecte liefde is dat ze op een dag reizen van elkaar vandaan wonen. Dus elk weekend neemt Zhou Yu de trein om bij haar geliefde Chen te zijn. Maar de bittere realiteit zorgt ervoor dat er problemen opduiken in hun idyllische relatie.

Releasedatum: 3 augustus 2005


SABOTAGE


Michael Bishop overleeft als enige een reddingsmissie om in Bosnië een aantal gijzelaars uit handen van een groep terroristen te redden. Twee jaar na dit incident heeft hij een baan als bodyguard. Maar als zijn baas wordt doodgeschoten en de weduwe van zijn baas maar nauwelijks een aanslag overleeft, is voor hem de maat vol. Hij zal koste wat het kost de dader ontmaskeren. Met de hulp van FBI-agente Lou Castle en CIA-agent Tolliver gaat hij op jacht, maar de puzzel blijkt ingewikkelder te zijn dan gedacht… Met Carrie-Ann Moss en Marc Dacascos.

Releasedatum: 3 augustus 2005


IRON EAGLE 2

Chappy Sinclair wordt opgeroepen om een gemixt team van Russen en Amerikanen te leiden bij een aanval op een doel in het Midden Oosten. In de eerste plaats lijkt de missie nog niet zo moeilijk, ondanks de verschillen tussen de twee volken. Maar de missie komt pas in gevaar als Chappy ontdekt dat iemand in het Pentagon de missie saboteert.

Releasedatum: 17 augustus 2005


DEATHROW UNCUT


Deathrow Uncut is een verzameling clips, behind the scenes interviews, x-rated videoclips, live optredens en speciale opnames van artiesten van het beruchte Death Row platenlabel, zoals Snoop Doggy Dog, 2Pac, Dr. Dre en Ice Cube, die allen onder dit label hun solo-carrière begonnen. Als extra features krijgt de kijker een trivia game, extra unrated video’s en nog meer videoclips te zien.

Releasedatum: 17 augustus 2005


STEALING HEAVEN


Parijs in de twaalfde eeuw. Delen van de Notre Dame zijn nog in aanbouw en in de scholen behorend tot de kathedraal is Peter Abelard een belangrijk docent. Deze charismatische en onorthodoxe filosoof is de belangrijkste denker van zijn tijd en van over heel Europa verzamelen studenten zich om zich door hem te laten onderwijzen. Zo ook de jonge, knappe Heloise. Als Abelard onderdak wordt aangeboden in het huis van de oom van Heloise ontstaat er een passionele, intense relatie tussen hem en Heloise. Een relatie die vanaf het begin af aan gedoemd is om te mislukken…


SOUL MAN


Mark’s leven is één groot feest: zijn ouders bulken van het geld, hij heeft geweldige vrienden en met z’n allen verwachten ze geen enkel probleem met hun toelating tot de prestigieuze universiteit Harvard. Maar dan adviseert de psycholoog van Mark’s vader hem, om zijn geld beter te besteden aan een vakantie en niet aan zijn verwende zoontje. Mark zit met een groot probleem, want een grote auto, een luxe appartement en feesten tot je er bij neer valt, kosten klauwen met geld. Het enige studiefonds waar hij nog terecht kan, is exclusief voor zwarte studenten.Geen probleem voor Mark, want met een overdosis bruiningstabletten en ‘soul’ in zijn stem moet hij het kunnen redden... Of niet?


SHALLOW GROUND


Bij sheriff Jack Sheppard schiet van alles door zijn hoofd als hij terugdenkt aan de afgrijselijke gebeurtenis van precies één jaar geleden: een levenloos meisje, een brute moord, een vlijmscherp mes, veel bloed en onopgelost. Nu staat er een jongen voor zijn neus. Een levensgevaarlijk mes in zijn hand en zijn lijf besmeurd met bloed. Toch niet weer zo’n af- schuwelijke moord? Of... is Jack de volgende op de mysterieuze dodenlijst? De ergste nachtmerrie van Jack staat op het punt te beginnen ....

Releasedatum: 17 augustus 2005


18 AGAIN!


Vrijgezel Jack Winston is energiek, rijk en 81 jaar oud. Hij geniet volop van het leven, maar zou willen dat hij weer jong was. Zijn kleinzoon David is een eerstejaarsstudent, ongelofelijk slim en daarom het mikpunt van spot; vrouwen negeren hem, zijn vrienden pesten hem en hij weet zich ook niet te kleden. Als Jack op zijn verjaardag samen met David een ongeluk krijgt gebeurt er iets heel vreemds: Hij wordt wakker in het lichaam van zijn kleinzoon! En als hij merkt hoe zwaar Davids leven is, zit er voor hem maar één ding op: met zijn humor, charme en jarenlange levenservaring wil hij van David de populairste jongen op de campus maken!

Releasedatum: 17 augustus 2005


ROBO WARRIORS


In de nabije toekomst heeft een gruwelijke interplanetaire oorlog een massavernietiging op aarde veroorzaakt. De aarde wordt nu gecontroleerd door de oorlogszuchtige Teridaxx. Interplanetaire conflicten worden op gewelddadige wijze opgelost; in een arena strijden gigan-tische gevechtsmachines met aan het roer de ‘Robo Warriors’. De aardbewoners hebben nog 1 kans: diep verborgen in de jungle staat de laatste gevechtsmachine die in staat is om deze buitenaardse vijand te verslaan. Slechts één man, een legendarische Robo Warrior, kan de buitenaardse overheerser verslaan. Terugtrekken is geen optie, de keiharde confrontatie wel!

Releasedatum: 3 augustus 2005


2-DVD BOX GOUDLOKJE & DE REUS VAN DE DONDERBERG


2 spannende live-action familiefilms in een box!

Goudlokje

Nadat Goldie haar beiden ouders heeft verloren, wordt ze naar haar oom Hal in de bergen gestuurd. Ver weg van fast-food, telefoon en winkels, treft zij al tijdens haar eerste nacht in de bergen drie beren aan. Omdat oom Hal haar verzekert dat de beren ongevaarlijk zijn, gaat Goldie de volgende dag met haar mountainbike de bossen in. Wanneer ze een verlaten berghut binnenstapt, ziet ze een tafel met drie kommetjes, drie stoeltjes en drie bedjes. Uitgeput valt ze in een van de drie bedden in slaap. Als Goldie wakker wordt, ziet ze de bewoners van de berghut: de drie beren die ze eerder had gezien. De beren zijn heel aardig en al snel worden zij en Goldie vriendjes. Dan komt Goldie er achter dat Oom Hal’s baas, de rijke Joshua, van plan is het bos te kappen om er huizen te bouwen. Om de beren te redden roept zij samen met oom Hal en de oude mijnwerker Caleb de hulp van de bevolking in.

De Reus van de Donderberg

In een verlaten berghut woont de ruim twee meter lange reus Eli. Verdacht van de moord op zijn ouders, wil niemand uit het dorpje iets met hem te maken hebben. Eli zal waarschijnlijk de rest van zijn leven eenzaam in zijn berghut door moeten brengen. Wanneer de kleine Amy in de bergen aan het wandelen is, ontdekt zij bij toeval dat niet Eli, maar een enorme beer de dood van Eli’s ouders op zijn geweten heeft. Amy is vertederd door het verdriet van de grote Eli en regelmatig bezoekt ze hem in zijn berghut. Wanneer Amy’s bezorgde moeder hier achter komt, ontstaan er allerlei onterechte beschuldigingen. Wanneer er kort daarop weer een misdaad wordt gepleegd, is het hek van de dam. Met een woedende dorpsmenigte achter zich aan, zal Eli moeten vechten om zijn onschuld te bewijzen…

Releasedatum: 3 augustus 2005



4-DISC SCI-FI PACK 2

Inhoud:
The Tomorrow Man
The Arrival
The Second Arrival
The Running Man

Releasedatum: 17 augustus 2005

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank Gevers  |  24-07-2005

Finding Neverland en heel misschien Deathrow Uncut
Lees meer >

Frank  |  24-07-2005

Hmm, dat kan een beetje een dilemma opleveren (voor mij in ieder geval :wink:) want als ik het correct heb, duurde de biosversie zo'n 117 minuten. Vervelend als...
Lees meer >

Daniël V.  |  24-07-2005

Is het verschil tussen die rated en unrated versie van Blade 3 trouwens aanzienlijk, of is het te verwaarlozen? De unrated duurt zo'n 9 minuten langer. Hm...
Lees meer >

Frank  |  23-07-2005

Is het verschil tussen die rated en unrated versie van Blade 3 trouwens aanzienlijk, of is het te verwaarlozen? De unrated duurt zo'n 9 minuten langer.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina