Seizoen 18 van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 19 juni verkrijgbaar in een 20DVD Megabox

Seizoen 18

GOEDE TIJDEN, SLECHTE TIJDEN

Goede Tijden, Slechte Tijden seizoen 18 DVD

vanaf 19 juni op DVD

Op 19 juni verschijnt het achttiende seizoen van Nederlands langstlopende dramaserie, Goede Tijden, Slechte Tijden op DVD. In de spannende cliffhanger van seizoen 17 was te zien hoe Ludo werd neergeschoten door Janine. Het was een spel, maar toch ging er iets verschrikkelijk mis. Ludo werd neergeschoten met echte kogels in plaats van verfkogels. Volg nu hoe het verder gaat met de familie Sanders en de rest van de inwoners van Meerdijk.
Dit is het laatste seizoen waar personages Dorothea Grantsaan en Fos Fischer in te zien zijn. Ook Robert Alberts was na dit seizoen langere tijd afwezig.

Goede Tijden Slechte Tijden seizoen 18 screenshotGoede Tijden Slechte Tijden seizoen 18 screenshot

Synopsis
Het zeventiende seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden eindigde met het dramatisch verlopen examenfeest van Florien en Nina. Aan het begin van dit achttiende seizoen is de rust weer enigszins weergekeerd in Meerdijk. Maar niet voor lang, want als gevolg van een wraakzuchtige actie van Ludo belandt Robert in het ziekenhuis. Ludo en Janine maken veel ruzie en Charlie ontdekt dat Alexandra haar kind in het ziekenhuis heeft verwisseld voor een ander. Intussen is Rik vastbesloten zijn grote liefde Anita terug te winnen en heeft Dian voortdurend last van een geheimzinnige stalker. Nick probeert de ‘dood’ van zijn zoon te verwerken door op zoek te gaan naar een draagmoeder voor een volgend kind. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er weer een heerlijk GTST-seizoen van te maken!
 
Speelduur: 215 x 25 minuten
Taal:
Nederlands gesproken
Beeldformaat:
1.78:1 16:9
Audio:
Dolby Digital 2.0
Kijkwijzer:
12
Adviesprijs:
€44,99

VERPAKKING DVD: 20 DVD Megapack

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina