Shazam! Fury of the Gods is vanaf 27 juli thuis te bekijken

 
Shazam! Fury of the Gods is vanaf 27 juli thuis te bekijken
 
Guess who's back? Zachary Levi kruipt opnieuw in de rol van komische superheld met bliksemkrachten in Shazam! Fury of the Gods. In het tweede hoofdstuk van Shazam! moet Billy Batson het opnemen tegen de Dochters van Atlas, twee godinnen vertolkt door niemand minder dan de cinemalegendes Helen Mirren en Lucy Liu!

Shazam! Fury of the Gods is vanaf 27 juli beschikbaar op DVD, Blu-ray™, 4K UHD Steelbook  en ook digitaal op VOD en EST. 

Voor wat extra avontuur komt er ook een box met Shazam! en Shazam! Fury of the Gods op DVD, Blu-ray™. 

SYNOPSIS
 
Billy Batson en zijn pleegkinderen hebben de krachten van de goden en leren nog steeds hoe ze hun tienerleven moeten combineren met volwassen superhelden. Maar wanneer de Dochters van Atlas, een wraakzuchtig trio van oude goden, op aarde aankomen op zoek naar de magie die lang geleden van hen gestolen is, moeten Billy alias Shazam en zijn familie strijden voor hun superkrachten, hun leven en het lot van hun wereld.
 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  12-07-2023

Klopt inderdaad, ik heb de 4K UHD al ontvangen en dat staat inderdaad op de backcover. Maar goed, de 4K is wel uitstekend van kwaliteit, dus laten nou niet stee...
Lees meer >

Rogier Burghout  |  12-07-2023

Qua Blu-ray is het weer eens zover: Dolby Digital Plus Atmos in het Engels en TrueHD Atmos in het Frans. Grr. Klopt inderdaad, ik heb de 4K UHD al ontvangen en...
Lees meer >

Werner  |  12-07-2023

Qua Blu-ray is het weer eens zover: Dolby Digital Plus Atmos in het Engels en TrueHD Atmos in het Frans. Grr.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina