Sony Pictures DVD en Blu-ray Disc releases in juni 2009

Sony Pictures DVD en Blu-ray Disc releases in juni 2009

Final Fantasy VII: Advent Children

Ontdek het vervolg op ’s werelds beroemdste game in High Definition!

Cloud is terug en heldhaftiger dan ooit! De held uit de alom geprezen Final Fantasy VII game is dit keer te zien in High Definition. De gameserie typeert zich door de herkenbare karakters en een meeslepend verhaal dat je aandacht van begin tot het eind vasthoudt. Final Fantasy VII: Advent Children is een bijzondere animatiefilm die niemand mag missen: een must have voor gameliefhebbers. Deze perfecte Japanse gameverfilming is vanaf 4 juni voor het eerst verkrijgbaar op Blu-ray Disc.

Er zijn twee jaren voorbij en de ruïnes van Midgar getuigen van de offers die werden gebracht om vrede te brengen. Maar de wereld zal weldra oog in oog komen te staan met een nieuwe bedreiging. Een mysterieuze ziekte grijpt snel om zich heen. Oude vijanden roeren zich en Cloud, die het leven van een held juist achter zich liet om in eenzaamheid te leven, moet wederom in de bres springen…

Deze speciale ‘complete’ regisseursversie van Final Fantasy VII: Advent Children Complete heeft 26 minuten extra explosieve nieuwe beelden en meer dan 1000 aangepaste scènes. Op Blu-ray is dit een ongelofelijk, zintuigenprikkelend CGI sci-fi avontuur dat je niet mag missen!

Productinformatie

Release Blu-ray Disc KOOP:  4 juni 2009
Speelduur:  126 minuten
Genre:  Animatie        
Regisseur: Tetsuya Nomura

Extra op Blu-ray Disc

  1. Documentaires: “Legacy of Final Fantasy VII”, “Reminiscence of Final Fantasy VII” & “Reminiscence of Final Fantasy VII - Compilatie”
  2. Nieuwe Anime: “On the Way to a Smile – Episode: Denzel”*
  3. Eerste blik op Final Fantasy XIII*
  4. 5 Final Fantasy VII trailers*

Seven Pounds

7 namen, 7 vreemdelingen, 1 geheim

Het succesteam van The Pursuit of Happyness is weer herenigd! Regisseur Gabriele Muccino en Hollywoods favoriete acteur Will Smith hebben de handen in elkaar geslagen voor deze film. Seven Pounds is vanaf 11 juni verkrijgbaar op DVD en Blu-ray disc. Resultaat: een aangrijpend drama over een controversieel onderwerp.

Om zijn verleden vol schuldgevoelens achter zich te laten, besluit belastingsambtenaar Ben Thomas (Will Smith) 7 onbekende mensen een helpende hand toe te steken om zo hun leven drastisch te veranderen. Tijdens zijn zoektocht naar mensen die zijn hulp waard zijn, ontmoet hij niet alleen de blinde pianist Ezra (Woody Harrelson) maar ook Emily Posa (Rosario Dawson). Deze knappe en levenslustige vrouw met een aangeboren hartafwijking wint langzaam maar zeker het hart van de starre Ben. Maar deze ontluikende liefde had hij niet voorzien in zijn grote plan, dat wel heel ver gaat…

Een verkoper die alles verliest, een astronaut die de wereld moet redden of een superheld op retour, Will Smith gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Met zijn getourmenteerde vertolking in Seven Pounds illustreert hij nogmaals zijn veelzijdigheid als acteur en laat hij de kijkers tussen onbegrip en medeleven voor zijn personage slingeren. Ook Rosario Dawson en Woody Harrelson zetten hun rol met bijzonder veel verve en gevoel neer.

Dé troeven van Seven Pounds op DVD en Blu-ray? Sterke vertolkingen, een film die je naar de keel grijpt én doet nadenken. Tevens heel wat extra’s zoals audiocommentaar van de regisseur, verwijderde scènes en de documentaires ‘Seven Views on Seven Pounds’, ‘Creating the Perfect Ensemble’, ‘The Box Jellyfish’ en ‘Emily’s Passion: The Art of the Printing Press’. Een aanrader voor liefhebbers van aangrijpende verhalen en fans van Will Smith!

Productinformatie
Release DVD KOOP:  11 juni 2009
Release Blu-ray Disc KOOP: 11 juni 2009  
Release DVD HUUR: 19 mei 2009
Genre:   Drama                                                           
Regisseur:  Gabriele Muccino
Acteur:  Will Smith (The Pursuit of Happyness, Ali, Enemy of the State)              
Acteur:  Rosario Dawson (Rent, Little Black Dress, ThisRevolution)
Acteur:  Woody Harrelson (Anger Management, MoneyTrain)

Extra op DVD/Blu-ray Disc

    • AUDIOCOMMENTAAR VAN REGISSEUR GABRIELE MUCCINO
    • DOCUMENTAIRES: “SEVEN VIEWS ON SEVEN POUNDS”, “CREATING THE PERFECT ENSEMBLE”, “THE BOX JELLYFISH” EN “EMILY´S PASSION: THE ART OF THE PRINTING PRESS”
    • VERWIJDERDE SCÈNES
    • TRAILERS

    Ghostbusters

    Na 25 jaar zijn ze terug in High Definition…en nog steeds niet bang voor spoken!

    In 1984 is Manhattan het decor van de meest angstaanjagende geesten. Wie bel je dan? Natuurlijk, de Ghostbusters! Zelfs in superieure beeld- en geluidskwaliteit blijken de spokenjagers niet bang en doen ze er alles aan om New York te redden van de verschrikkelijke verschijningen die de inwoners de stuipen op het lijf jagen. Deze zomer bezorgt Sony Pictures Home Entertainment ook Nederland weer slapeloze nachten, als Ghostbusters voor het eerst op Blu-Ray Disc verschijnt. Op de disc vind je, naast de film en tal van scenes die de bioscoop nooit hebben gehaald, ook interviews met ondermeer Bill Murray en Dan Aykroyd en een special over de wereldberoemde Ghostbusters-auto!

    Dr. Peter Venkman (Bill Murray), dr. Raymond Stanz (Dan Aykroyd) en dr. Egon Spengler (Harold Ramis) verliezen hun baan bij de universiteit, waar ze het paranormale bestuderen. Ze besluiten zich voortaan bezig te gaan houden met het vangen van allerlei soorten geesten en spoken. Omdat het van die wezens krioelt in New York, hebben ze aan klanten dan ook geen gebrek. Als de demon Gozer de stad echter uitkiest om zijn entree te maken op het Aardse, is de hoop van heel New York op de Ghostbusters gevestigd en krijgen ze het een stuk lastiger dan ze ooit hadden gedacht.

    Wil je na het kijken van deze klassieker zelf ook op jacht naar spoken? Dan is er goed nieuws, want Sony Computer Entertainment Europe brengt op 19 juni Ghostbusters: The Video Game uit waarin je aan de slag kunt gaan als nieuwe rekruut van het Ghostbusters-team en alle geesten, spoken en monsters uit New York moet laten verdwijnen. Als je daarna nog steeds niet onder je bed of in de kast durft te kijken, weten wij het ook niet meer!

    Productinformatie:
    Release Blu-ray Disc KOOP: 18 juni 2009
    Genre: Komedie, sci-fi
    Regisseur: Ivan Reitman (Twins, Kindergarten Cop, My Super Ex-Girlfriend)
    Acteur: Bill Murray (Groundhog Day, Lost in Translation)
    Acteur: Dan Aykroyd (The Blues Brothers, My Stepmother is an Alien, Coneheads)
    Acteur: Sigourney Weaver (Alien, Copycat)

    Extra’s op Blu-ray Disc:

    • Audiocommentaar van regisseur en cast
    • Chat tijdens het kijken met andere fans via Cinechat
    • “Slimer Mode”: Beeld-in-beeld modus met een virtueel kijkje in de keuken van het hoofdkwartier van de spokenjagers, meer over de angstaanjagende wezens in de film en discussies met cast en crew
    • “Ecto-1: Resurrecting the Classic Car”: kom alles te weten over de beroemde Ghostbusters-auto!
    • Drie documentaires over het maken van de film, met ondermeer interviews met cast en crew
    • “Scene Cemetery”: 10 verwijderde scenes die niet in de bioscoop te zien waren.
    • Twee exclusieve ringtones voor op je mobiele telefoon

    Overige Blu-ray Disc releases:

    04/06 THE ONE
    04/06 UNIVERSAL SOLDIER: THE RETURN

Recente artikelen

Laatste reacties

BrianB  |  16-06-2009

Trouwens iets over de grain... Sommige film makers hebben bewust grain in de film om het een andere look te geven. Een bepaalde Engelse website was bijvoorbeel...
Lees meer >

Tweety_ltwg  |  15-06-2009

Inmiddels Ghostbusters in hd gezien. Ziet er werkelijk fantastisch goed uit en de grain is echt no issue. Prachtig filmisch beeld. :) Trouwens iets over de gr...
Lees meer >

Albert Kostwinder  |  15-06-2009

Ik beweer inderdaad dat de eerste dvd van ghostbusters wel beter had kunnen zijn ja...veel ruis in vergelijking met de 2de film, die wel goed is. Blu-ray schi...
Lees meer >

TheGodfather  |  14-06-2009

Inderdaad moet er gestopt worden met de Franse titels op de hoezen. dat gaat nergens over. De US versie komt er zeker in.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina