Sony Pictures Home Entertainment - Releases april

image

Sony Pictures Home Entertainment: releases april

Met A Man Called Otto, Turn Every Page en Missing.
 
Sony Pictures Home Entertainment brengt in april de volgende films uit:
  • A Man Called Otto - Digitaal - 10 april kopen om te houden en 24 april on demand/huren.
  • Turn Every Page - The Adventures Of Robert Caro And Robert Gottlieb - Digitaal -  3 april kopen om te houden en on demand/huren.
  • Missing - Digitaal - 24 april kopen om te houden en 8 mei on demand/huren. 
 

A Man Called Otto

image
 
Gebaseerd op de komische en ontroerende nummer 1 New York Times-bestseller, vertelt A Man Called Otto het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een knorrige weduwnaar die in zijn gewoonten vastgeroest is. Wanneer een levendig jong gezin naast hem komt wonen, ontmoet hij zijn gelijke in de gevatte en hoogzwangere Marisol, wat leidt tot een onwaarschijnlijke vriendschap die zijn wereld op zijn kop zal zetten. Beleef een grappig, hartverwarmend verhaal over hoe sommige families uit de meest onverwachte hoek komen.
 
Verschijningsdatum: Digitaal - 10 april kopen om te houden en 24 april on demand/huren.
 

Turn Every Page

image
 
Robert Caro, die de Pulitzer Prijs won, is de auteur die centraal staat in deze documentaire. Hij heeft vijftig jaar samengewerkt met zijn uitgever, de literaire reus Robert Gottlieb. Hij schrijft lijvige non-fictie boeken en tikt zijn zeer gedetailleerde en boeiende boekwerken uit op een oude elektrische typemachine. Zoals "Turn Every Page" laat zien, is Caro nog steeds getrouwd met de methodes van de vorige eeuw; de digitale revolutie heeft hem niet geraakt. Het is aan ons om te beslissen of dit slechts een charmante gril is of op de een of andere mysterieuze manier deel uitmaakt van het feit dat Caro is uitgeroepen tot de grootste biograaf van zijn tijd. 
 
image
Verschijningsdatum: Digitaal - 3 april kopen om te houden en on demand/huren.

Missing

image
 
Als haar moeder verdwijnt tijdens een vakantie in Colombia met haar nieuwe vriend wordt June’s zoektocht naar antwoorden gehinderd door internationale bureaucratie. Duizenden kilometers verderop in Los Angeles maakt June creatief gebruik van de nieuwste technologie die tot haar beschikking staat om haar moeder te vinden voor het te laat is. Maar als ze dieper graaft, leidt haar digitale zoektocht tot meer vragen dan antwoorden… en als June geheimen over haar moeder ontrafelt, ontdekt ze dat ze haar helemaal niet kent.
 
image
Verschijningsdatum: Digitaal - 24 april kopen om te houden en 8 mei on demand/huren. 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina