Sony Pictures: Spider-Man 3 op DVD, UMD en Blu-ray Disc

Spider-Man 3
Ga jij de strijd met jezelf aan?

Raak vanaf 11 oktober verwikkeld in Spider-Man’s web en geniet van Peter Parker’s alles behalve saaie leventje. Met een vers blik opengetrokken aartsvijanden staat Spider-Man voor moeilijke keuzes. Spectaculaire actiescènes… onheilspellende scenario’s… verwoestende dialogen… Spider-Man 3 heeft werkelijk alle ingrediënten in huis om je versteld te doen laten staan. Sony Pictures Home Entertainment maakt het jou nog moeilijker, want welke DVD haal jij in huis? Dat mag je zelf gaan bepalen, want Spider-Man 3 verschijnt op single en double disc DVD en in High Definition op Blu-ray Disc. Ook zal de film verkrijgbaar zijn op UMD.

Het is Peter Parker (Tobey Maguire) eindelijk gelukt een evenwicht te vinden tussen zijn liefde voor M.J. (Kirsten Dunst) en zijn plichten als superheld. Maar er ligt onheil op de loer als de donkere kant van Spider-Man naar boven komt en hij die niet onder controle weet te houden… Peter wordt overmoedig, gaat in op de avances van Gwen Stacy en negeert de mensen die het meest om hem geven. Hij wordt gedwongen te kiezen tussen de verleidelijke kracht van zijn nieuwe donkere outfit en de meelevende held die hij eerst was. Ondertussen blijken de nieuwe slechteriken, Sandman en Venom, te beschikken over ongeëvenaarde krachten die een overmoedige Spider-Man niet zullen kunnen tegenhouden... Zet je schrap voor een spannende en spectaculaire actiefilm!

Spider-Man 3 is dé release van het najaar en dat zul je weten ook! Vanaf 11 oktober zijn zowel de single als double disc DVD’s verkrijgbaar, evenals de UMD voor de PSP. In High Definition verschijnt Spider-Man 3 gelijktijdig op Blu-ray Disc en in de Spider-Man Trilogy: een prachtig vormgegeven box met alle films van ‘s werelds bekendste stripheld. De Spider-Man Trilogy verschijnt iets later op DVD: deze is vanaf 29 november verkrijgbaar (het perfecte cadeau voor de feestdagen)! Kortom, Sony Pictures Home Entertainment denkt aan iedereen!

Regisseur: Sam Raimi (Spider-Man, Spider-Man 2, The Evil Dead, Evil Dead 2, The Gift)
Acteur: Tobey Maguire (Spider-Man, Spider-Man 2, Seabiscuit, The Good German)
Acteur: Kirsten Dunst (Spider-Man, Spider-Man 2, Marie Antoinette, Elizabethtown, Mona Lisa Smile, Bring it On, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Wimbledon)
Acteur: James Franco (Spider-Man, Spider-Man 2, Tristan + Isolde, Flyboys, The Wicker Man, The Dead Girl)
Acteur: Topher Grace (That ‘70s Show, In Good Company, Mona Lisa Smile, Traffic, Win a Date with Tad Hamilton)

Productinformatie
Release DVD KOOP: 11 oktober 2007
Release BLU-RAY DISC: 11 oktober 2007
Release DVD UMD: 11 oktober 2007
Release DVD HUUR: 2 oktober 2007
Release DVD Trilogy: 29 november 2007
Release BLU-RAY DISC Trilogy: 11 oktober 2007

Genre: Actie / Avontuur
Taal: Nederlands gesproken (Dolby Digital 5.1); Engels gesproken (Dolby Digital 5.1)

Extra’s single disc
- Audiocommentaar van regisseur Sam Raimi en de cast
- Audiocommentaar van de filmmakers
- Trailers

Extra’s double disc
DISC 1
- Audiocommentaar van regisseur Sam Raimi en de cast
- Audiocommentaar van de filmmakers
- Trailers

DISC 2
-
Bloopers
- Documentaires: “Grains of Sand – Building Sandman”, “Re-Imagining the Goblin”, “Covered in Black – Creating Venom”, “Hanging On… Gwen Stacy & the Collapsing Floor”, “Fighting, Flying & Driving – The Stunts”, “Tangled Web: The Love Triangles of Spider-Man 3”, “Wall of Water”, “Inside the Editing Room”, “The Science of Sound”, “On Location New York – From Rooftops to Backstreets” en “On Location Cleveland – The Chase on Euclid Avenue”
- Fotogallerijen: “Sketches”, “Paintings”, “Sculptures”, “Special Effects” en “Director en Cast”
- Videoclip: “Signal Fire” by Snow Patrol
- TV spots en Trailers

Recente artikelen

Laatste reacties

MOVIOLA65  |  13-10-2007

Ik rij morgen eens tot FRS in Hulst. Let's hope !!!
Lees meer >

-Jaap-  |  13-10-2007

Ik heb hem bij de MM in Groningen gezien op 11 okt. Er lagen 2 exemplaren van de BD triologie en een tijdje later nog maar eentje... En Groningen is niet bepa...
Lees meer >

MOVIOLA65  |  13-10-2007

Hi there, Heeft er iemand van jullie in België of Nederland de TRILOGY op BLU-RAY al zien liggen in de handel. Hie rin België zou de trilogy op BR uitgesteld z...
Lees meer >

martini  |  13-10-2007

Gisteren gelijk aangeschaft en gekeken. Vond m, als 2de keer, iets te langdradig maar verder gewoon lekkere actie. Extra's zijn wel grappig maar niet super...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina