The Assasination of Jesse James op DVD vanaf 7 mei 2008

The Assassination of Jesse James by the coward Robert Ford

Warner Home Video brengt 7 mei 2008 The Assassination of Jesse James by the coward Robert Ford uit op DVD. Brad Pitt en Casey Affleck vervullen de indrukwekkende hoofdrollen in dit hoog gewaardeerde psychologisch drama. De 160 minuten durende film werd tot dusver maar liefst 14 keer genomineerd voor verschillende prestigieuze filmprijzen en verzilverde 7 van deze nominaties. De DVD wordt uitgebracht in een unieke luxe houten verpakking.

Releasedatum 7 mei 2008

Synopsis
Iedereen in het Amerika van de jaren ` 80 van de negentiende eeuw kent Jesse James. Hij is de meest beruchte crimineel van het land, in 10 staten gezocht door de sterke arm der wet. Maar hij is ook de grootste held van het land, door het volk aanbeden als een ware Robin Hood. En Robert Ford? Niemand die hem kent, nog niet tenminste. Maar de ambitieuze 19-jarige is hard op weg om daar verandering in te brengen. Hij probeert bij Jesse in de gunst te komen en sluit zich aan bij zijn bende. En als dat Ford geen roem brengt, slaat hij een dodelijker weg in.

Vriendschap slaat om in rivaliteit en de zucht naar roem wordt een ware obsessie in deze deels door RIDLEY SCOTT geproduceerde, krachtige epische vertelling met indrukwekkende rollen van BRAD PITT (prijs voor Beste Acteur op het Filmfestival van Venetië) als Jesse en CASEY AFFLECK als zijn jonge bewonderaar, die zijn uiteindelijke doel steeds dichter nadert… en daarbij langzaam zijn eigen menselijkheid verliest.

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank Bedijn  |  10-04-2008

Van de week ontvangen van AmazonUk. Echt een pracht film! Schitterende cinematografie en acteerprestaties van Pitt en zijn 'tegenspeler'. Sommige scenes/dialoge...
Lees meer >

axmacher  |  10-04-2008

op de warner releaselijst
Lees meer >

Frank  |  10-04-2008

Waar heb je gezien dat het om een 2-disc gaat?
Lees meer >

axmacher  |  10-04-2008

De 2 Disc komt in een wooden case
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina