The Monk, met Vincent Cassel, is nu verkrijgbaar op DVD

Lumiere Entertainment

Lumière Home Entertainment presenteert:


THE MONK (Le Moine)

Een film van Dominik Moll

Met een glansrol voor Vincent Cassel (Black Swan) en muziek van de Oscar-genomineerde Alberto Iglesias (La mala educación, Hable con ella)

Nu verkrijgbaar op DVD, inclusief als extra de ‘Making Of’

The Monk (Le Moine) is een adaptatie van de klassieke gotische roman van Matthew G. LEWIS, gepubliceerd in 1796, en vertelt het tragische verhaal van Broeder Ambrosio in het Katholieke Spanje van de zeventiende eeuw.

cover

Korte inhoud
Het katholieke Spanje van de zeventiende eeuw: broeder Ambrosio, overtuigd van deugdzaamheid en gerechtigheid, gelooft dat hij immuun is voor verleiding. Met de komst van leerling-monnik Valerio en de obscure gebeurtenissen in het klooster komt het geloof van Ambrosio op losse schroeven te staan. De duivel kent echter geen genade…

Vincent Cassel
De Franse acteur Vincent Cassel (Parijs, 1966) die op weergaloze wijze in LE MOINE de hoofdrol speelt, heeft inmiddels een prachtig oeuvre opgebouwd. Hij was te zien in bijna zestig films waaronder Blueberry, Irréversible en Le Pacte des Loups maar ook als producent, schrijver en regisseur verdiende hij zijn sporen. In 1995 brak hij bij een groot publiek door met zijn rol in de film La Haine. Recentelijk schitterde hij als regisseur / choreograaf in Black Swan.

cover

Technische gegevens:
Land: Frankrijk/Spanje 2011
Beeld: 16/9 - 2.35:1
Geluid: Dolby Digital 5.1
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 100 minuten + 30 minuten extra’s
Extra: Making Of
Kijkwijzer: 16 jaar, angst, geweld

Consumentenadviesprijs: € 19,99

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina