Universal Music: Marco Borsato - Symphonica In Rosso

MARCO BORSATO
Symphonica In Rosso

Vanaf 1 december verkrijgbaar op dvd + cd

Onder de titel “Symphonica In Rosso” zal vanaf 1 december de sublieme registratie van het unieke live concert van Marco Borsato in de winkel liggen, in een oplage van meer dan een kwart miljoen!

“Symphonica In Rosso” zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende configuraties: een speciale package met daarin een DVD (hele concert) en audio cd (hoogtepunten uit het concert), een enkele DVD (hele concert) en op dubbel-cd (hele concert).

Het kan niemand ontgaan zijn dat Marco Borsato eind oktober/begin november tot tien maal toe zijn spectaculaire Symphonica in Rosso concert gaf in een uitverkocht Gelredome stadion te Arnhem. Maar liefst 325.000 mensen zagen de show. Eén op de 50 Nederlanders meldde het NOS Journaal. De kritieken in de media waren stuk voor stuk lovend, vaak euforisch. Terecht, want de show die Marco in het Gelredome met zijn band en met Guido and his Orchestra (een bijna 40-koppig Nederlands orkest), was ronduit indrukwekkend. Een megaproductie, die voor Nederlandse begrippen uniek was en zich zonder meer kon meten met grote internationale acts, die gewend zijn op deze schaal te opereren.

De concertregistratie bevat spetterende live uitvoeringen van heel veel ‘Borsato klassiekers’ in een nieuw jasje, waaronder uiteraard zijn drie nummer één hits van 2006: “Because We Believe” (met Andrea Bocelli), de elf-weken-op-één hit “Rood” en “Everytime I Think Of You” (zijn duet met Lucie Silvas).

Sinterklaas en de kerstman zijn dit jaar wel heel toepasselijk gekleed…

Recente artikelen

Laatste reacties

Hugo R  |  30-11-2006

Deze ga ik zeker aanschaffen. Twijfel alleen nog tussen de dvd of de dvd+cd. Cd voegt volgens mij niet zo gek veel toe, dus neig sterk naar alleen de dvd.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina