Van de makers van The Bridge komt de nieuwe thrillerserie THE LAWYER - vanaf 8 juni op DVD

Van de bedenker van The Bridge komt

The LAWYER

The Lawyer DVD

Een tiendelige Zweeds-Deense thrillerserie vanaf 8 juni op DVD

Alexander Karim en Malin Buska spelen de hoofdrollen in de nieuwe serie van de makers van The Bridge, Easy Money en Sebastian Bergman.

The Lawyer is een actierijke, strakke en slimme thrillerserie die zich afspeelt in het Zweedse Malmö en Deense Kopenhagen. Hoofdpersoon is de jonge, veelbelovende advocaat Frank Nordling. Wanneer hij achter de waarheid komt over de dood van zijn ouders, stort zijn wereld langzaam in. Als kinderen zagen Frank en zijn zusje Sara hoe hun vader en moeder stierven nadat een bom in hun auto explodeerde. Nu ontdekt Frank dat ze zijn vermoord door Thomas Waldman, een van de topstukken in Kopenhagens onderwereld. Om zijn ouders te wreken infiltreert Frank in Waldmans organisatie en wordt hij zijn persoonlijke advocaat en vertrouwensman. Om zijn geliefden niet in gevaar brengen, is hij gedwongen de schijn op te houden en de onderwereldspelletjes mee te spelen. Maar kan hij die druk aan? Is het de prijs wel waard? En wie houdt uiteindelijk wie voor de gek?

Cast: Alexander Karim (Zero Dark Thirty), Malin Buska (Easy Money), Thomas Bo Larsen (Follow the Money), Sara Hjort Ditlevsen (Borgman, Rita), Nicolaj Kopernikus (The Killing)
Regie: Geir Henning Hopland, David Berron
Bedenkers: Jens Lapidus (Easy Money), Hans Rosenfeldt (The Bridge), Michael Hjorth (Sebastian Bergman)

The Lawyer still

Specificaties DVD:
Speelduur:
10 x 44 min
Taal: Zweeds en Deens
Ondertiteling: Nederlands
Geluid: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 16:9 / 1.85

Lumière Crime Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina