Yamaha wint met o.a. de RX-V483 een EISA-award voor beste product

Zowel de AV-receiver RX-V483 als de streaming-voorversterker WXC-50 lieten zich dit jaar duidelijk gelden bij de EISA-awards. Ze overtuigden de jury van de European Imaging and Sound Association, die bestaat uit redacteuren van 53 gerenommeerde consumentenelektronicatijdschriften uit 25 landen. De 14 experts op het gebied 'Home Theatre Audio' verkozen de RX-V483 tot het beste product in de categorie 'Home Theatre Receiver' en prezen het in zijn prijsklasse ongeëvenaarde aantal functies. De WXC-50 wist als een echt multitalent de 17 hifi-experts te betoveren en werd daarom verkozen tot het beste product in de categorie 'Multiroom Network Player'.

Yamaha RX-V483: perfect Multiroom-instapmodel met buitengewone features

De EISA-award voor het beste product 2017-2018 in de categorie 'Home Theatre Receiver' bewijst het overtuigend: met de RX-V483 biedt Yamaha de perfecte instap-AV-receiver voor een indrukwekkende Home Cinema-ervaring en voor de MusicCast Multiroom-wereld. Zijn geluidskwaliteit en het grote aantal functies zijn ongeëvenaard in deze prijsklasse: naast 5.1-kanaals-surround-sound met Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio is ook 4K-passthrough inclusief Dolby Vision, HDR 10 en upscaling naar HD en zelfs naar Ultra HD via HDMI geïntegreerd. Dankzij streaming via Bluetooth en de baanbrekende MusicCast Multiroom-technologie vormt de RX-V483 het hart van het Home-Entertainment-systeem. Dit wordt nog aangevuld met Yamaha-technologieën zoals de automatische inmeting YPAO en de hifi-/Cinema DSP-klankveldprogramma's.

Yamaha WXC-50: het Zwitserse zakmes voor hifi-streaming

In de klasse 'Multiroom Network Player' kon de Yamaha WXC-50 zich welverdiend koesteren in de titel van beste product 2017-2018. De voorversterker voor draadloze streaming overtuigt naast een uitmuntende geluidskwaliteit met name door zijn veelzijdigheid – als een echt Zwitsers zakmes schittert hij in de meest uiteenlopende hifi-toepassingen. Hij is even geschikt als standalone-streamer als converter en preamp. Daarnaast wordt dankzij de ondersteuning van Yamaha MusicCast een volledige Multiroom-functionaliteit geboden. Zo zijn alle bronnen in iedere ruimte van het huis beschikbaar, intuïtief bediend via tablet of smartphone met behulp van de gratis app voor iOS en Android. De WXC-50 ondersteunt formaten van DSD 5,6 MHz tot en met FLAC-bestanden met een hoge resolutie en daarnaast vrijwel alle gangbare muziekstreamingdiensten.

Beleef de EISA-winnaars live op de IFA 2017

Wie zelf wil ervaren hoe de beide met een prijs bekroonde Yamaha MusicCast-producten de EISA-experts wisten te betoveren, heeft daarvoor gelegenheid op de IFA 2017. Yamaha toont op de Internationale Funkausstellung zowel de AV-receiver RX-V483 als de streaming-voorversterker WXC-50. Deze beurs wordt gehouden van 1 tot 6 september 2017 op het beursterrein Berlin ExpoCenter City. De beide EISA-winnaars en vele andere Yamaha product-highlights zijn bij stand 101 in hal 1.2 vertegenwoordigd op 750 vierkante meter expositieruimte. Meer informatie over de presentatie van Yamaha op de IFA is beschikbaar meteen bij aanvang van de beurs op 1 september 2017 op http://messe.europe.yamaha.com

Gerelateerde artikelen

Recente artikelen

Laatste reacties

jeroeni  |  26-08-2017

Prachtig stuk hardware. Voor mijn huidige Sony reciever heb ik jaren lang plezier gehad van een Yamaha.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina