Zing thuis mee met TROLLS 3 IN HARMONIE vanaf 17 januari!

 

                                                                    

 

                                  ZING THUIS MEE MET TROLLS 3 IN HARMONIE VANAF 17 JANUARI!

             

In 2024 kijken we allemaal uit naar een geweldige familiereünie vol kleur, actie, muziek en sterren, want vanaf 17 januari is TROLLS 3 IN HARMONIE verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en als digitale aankoop!

De film zit boordevol vrolijke nieuwe en klassieke hits die typerend zijn voor de Trolls-serie. TROLLS 3 IN HARMONIE heeft een geweldige cast van muzikale sterren, zowel in de originele als de Nederlandstalige versie, waaronder Sharon Doorson, Buddy Vedder, Edwin Jonker, Stefania, Jim Bakkum, Pip Pellens en Freek Bartels. 

Justin Timberlake maakt ook zijn terugkeer in de originele stemmencast, en hoe! *NSYNC verschijnt na meer dan 20 jaar weer in onze woonkamers met een nieuwe single, speciaal voor de film. TROLLS 3 IN HARMONIE biedt niet alleen een kleurrijke en muzikale ervaring voor jongere fans, maar ook ouders kunnen genieten van nostalgische liefde voor de bands van 20 jaar geleden.

De Trolls-films van DreamWorks Animation, Trolls uit 2016 en Trolls World Tour uit 2020, zijn enorme successen geworden met hun zang en dans, zelfs met een Oscar-nominatie voor Best Original Song. De serie is uitgegroeid tot een van de grootste en meest geliefde franchises in de entertainmentwereld.

 
SYNOPSIS
Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers: Floyd (de voor een Golden Globe genomineerde electropopsensatie Troye Sivan), John Dory (Eric André; Sing 2), Spruce (Grammy-winnaar Daveed Diggs; Hamilton) en Clay (Grammy-winnaar Kid Cudi; Don’t Look Up). BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Wanneer zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken—Velvet (Emmy-winnaar Amy Schumer; Trainwreck) en Veneer (de Grammy-winnaar en voor een Tony genomineerde Andrew Rannells; The Book of Mormon)—gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid...
 

 


 

 

OVER UNIVERSAL PICTURES HOME ENTERTAINMENT:
Universal Pictures Home Entertainment (UPHE - www.uphe.com) is een eenheid van Universal Filmed Entertainment Group (UFEG). UFEG produceert, verwerft, verkoopt en distribueert wereldwijd filmentertainment in verschillende mediaformaten voor bioscopen, home entertainment, televisie en andere distributieplatforms, evenals consumentenproducten, interactieve games en live entertainment. De wereldwijde divisie omvat Universal Pictures, Focus Features, Universal Pictures Home Entertainment, Universal Brand Development, Fandango, DreamWorks Animation Film and Television. UFEG maakt deel uit van NBCUniversal, een van 's werelds grootste media- en entertainmentbedrijven op het gebied van de ontwikkeling, productie en marketing van entertainment, nieuws en informatie voor een wereldwijd publiek. NBCUniversal bezit en exploiteert een waardevolle portefeuille van nieuws- en entertainmentnetwerken, een eersteklas speelfilmbedrijf, aanzienlijke televisieproductieactiviteiten, een toonaangevende groep televisiestations, wereldberoemde themaparken en een reeks toonaangevende Internetondernemingen. NBCUniversal is een dochteronderneming van Comcast Corporation.
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina