De resultaten 1 tot 6 van 6 worden weergegeven.
  1. #1

    Standaard Hurt Locker, The [Blu-ray Disc]

    Hurt Locker, The

    Deze oorlogsfilm uit 2008 won zes Oscars, waaronder die voor Beste Film.

    Lees dit artikel

  2. #2

    Standaard

    De zes oscars, voor het geluid inclusief, ontgaan mij volledig. Redelijke en in mijn ogen overgewaardeerde oorlogsfilm die niet meer ophef en impact geeft dan een doorsnee aflevering van Generation Kill. Leuk voor een keer maar dan houd het wel op...
    Hoe duur je set ook is, zonder een goede film is het niets waard....

  3. #3

    Standaard

    Aardige film. Oscar waardig? Hell no! Zal aan t slechte filmjaar gelegen hebben. Of misschien had de familie van de poppetjes die nu in die zandbak aan het spelen zijn een moral-boost nodig. Andere redenen voor oscars toekennen aan dit filmpje zie ik niet.

  4. #4

    Standaard

    De oscar voor geluid snap ik juist wel. Audiovisueel is de film echt heel erg sterk. Voor de rest is het idd wel een beetje overdreven. De rest van de oscars had naar Inglourious Bastards moeten gaan.

  5. #5

    Standaard

    ontgaan mij volledig. Redelijke en in mijn ogen overgewaardeerde oorlogsfilm die niet meer ophef en impact geeft dan een doorsnee aflevering van Generation Kill. Leuk voor een keer maar dan houd het wel op...

  6. #6

    Standaard

    Geen slechte film, maar eentje die geen duidelijke indruk achterlaat. Dat komt misschien ook wel een beetje omdat de hoofdpersonen zo onsympathiek zijn. Bigelow wilde kennelijk een 'serieuze' film maken over Irak zonder er een actiefilm van te maken: misschien had ze dat juist wel moeten doen, want dit vond ik in ieder geval niet zo bijzonder.

Instellingen bij het plaatsen van berichten

  • Je mag geen nieuwe topics plaatsen
  • Je mag geen antwoorden plaatsen
  • Je mag geen bijlagen invoegen
  • Je mag niet je berichten aanpassen
  •