DVD.nl gaat samenwerking aan met DVDwinkel.nl

DVD.nl gaat samenwerking aan met DVDwinkel.nl

Het is vaste bezoekers van de site vast al opgevallen: Sinds enige tijd bieden we bij recensies de mogelijkheid om de betreffende DVD direct bij DVDwinkel.nl te bestellen.
Na een maand van proefdraaien waarbij we het systeem geoptimaliseerd hebben kondigen we nu dan ook officieel onze samenwerking met DVDwinkel.nl aan! DVDwinkel.nl is één van de grootste online DVD-verkopers met een catalogus van zo\'n 20.000 titels in alle denkbare genres. Wij hebben voor een samenwerking met DVDwinkel.nl gekozen vanwege hun grote aanbod, professionele handling en snelle service. Middels directe kooplinks bij onze DVD-recensies en speciale aanbiedingen voor lezers van de site bieden we op deze manier een extra service voor mensen die binnen een paar klikken bij een betrouwbare partij, zonder risico hun DVD’s willen kopen.

 De komende tijd zullen DVD.nl en DVDwinkel.nl regelmatig interessante voordeelacties voor bezoekers van DVD.nl opzetten. Houdt de website, de nieuwsbrief en het forum dus goed in de gaten!

Recente artikelen

Laatste reacties

Hugo R  |  18-04-2008

Ik ben heel benieuwd :D We merken het wel wat er van gaat komen, verras ons maar ;)
Lees meer >

Mr. Humphries  |  18-04-2008

wie weet
Lees meer >

Edgar Smit  |  18-04-2008

Koos, mijn zegen heb je in ieder geval ;) .
Lees meer >

Koos van der Weijde  |  18-04-2008

Het was een beetje naïef van mij te denken dat ik een groep “die hard” DVD spaarders een aanbieding kon doen die interessant genoeg zou zijn. Jullie kopen DVD’s...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina