De grote DVD.nl Enquete. Heb jij hem al ingevuld?

DVD.nl Logo

 

De grote DVD.nl enquête

De site DVD.nl draait alweer een flinke tijd mee. Omdat er ook online veel verandert willen we graag weten of we nog voldoen aan jullie verwachtingen. Bijvoorbeeld het modereren, de reviews, het forum, noem maar op. Ook willen we graag je mening over een paar nieuwe ideeën waar we aan werken.

Als je de nieuwsbrief hebt gelezen heb je de enquête al voorbij kunnen zien komen en misschien heb je hem zelfs al ingevuld. Als je dat nog niet hebt gedaan is dit je kans om hem alsnog in te vullen. Het invullen is trouwens volledig anoniem, dus draag je steentje bij!

De enquête blijft voorlopig nog beschikbaar, maar wacht niet te lang met invullen! Daarna zullen we alle antwoorden verwerken. Dus, wil jij je stem laten horen, vul hem dan hier snel in.

Alvast bedankt namens het hele team van DVD.nl.

Recente artikelen

Laatste reacties

RobinB  |  07-04-2010

Vanwaar de late reactie allen?? Leest niemand de nieuwsbrief dan?:) Just curious
Lees meer >

Seus  |  07-04-2010

Ingevuld.
Lees meer >

Ed Lewis  |  06-04-2010

Ik wist eigenlijk niet dat je je apart moest inschrijven voor een nieuwsbrief dus ik had hem gemist, van het weekend aangemeld in ieder geval. Ga nu de enquete ...
Lees meer >

Michael Hamers  |  06-04-2010

Dat heeft niks met vertrouwen te maken, enkel met wat technisch gezien mogelijk is.;) En jouw negatieve gedachte hierbij heeft er niks mee te maken? :-P Nee is...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina