De nieuwe Zweedse misdaadserie REBECKA MARTINSSON - vanaf 27 juni op DVD

Meeslepende Zweedse misdaadserie

REBECKA MARTINSSON

Rebecka Martinsson DVD

vanaf 27 juni op DVD

Lumière brengt Rebecka Martinsson op 27 juni uit op DVD. Ida Engvoll speelt de titelrol in de vierdelige Zweedse misdaadserie naar de internationale bestsellers van Åsa Larsson. De producenten waren eerder verantwoordelijk voor wereldwijde successeries zoals de Zweedse en Britse Wallander, Occupied en de Millennium Trilogy.

De meeslepende misdaadserie Rebecka Martinsson speelt zich af in het afgelegen en spectaculaire noord-Zweedse landschap en is gebaseerd op vier bestsellers van Åsa Larsson: Midzomernacht, Het zwarte pad, Tot de woede is geluwd en De tweede zonde. De hoofdpersoon is advocate Rebecka Martinsson die zich ondanks een succesvolle carrière in Stockholm ongelukkig voelt met haar leven.

Sysnopsis:
Wanneer een goede jeugdvriendin onverwacht overlijdt, keert Rebecka terug naar Kiruna, het plaatsje waar ze opgroeide. Al snel ontdekt ze dat haar vriendin is vermoord. Ze besluit niet naar Stockholm terug te keren tot de zaak is opgelost. Met rechercheur Anna-Maria Mella en haar collega Sven-Erik Stålnacke gaat Rebecka op jacht naar de moordenaar, die elk moment opnieuw kan toeslaan. Terwijl ze steeds dichter bij de waarheid komt, wordt ze tegelijkertijd geconfronteerd met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden die haar nog altijd achtervolgt en die haar destijds dwong Kiruna te verlaten.

Rebecka Martinsson screenshot

REBECKA MARTINSSON
Cast: Ida Engvoll, Samuel Fröler, Eva Melander, Lars Lind, Jakob Öhrman
Regie
: Fredrik Edfelt

Technische specificaties:
Zweden, 2017
Speelduur: 2 discs, 4 x 90 min.
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Adviesprijs: 24,99 euro

Lumière Crime Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina