Maak de winter gezellig met de boxsets van Warner Bros. Home Entertainment!

 
Maak de winter gezellig met de boxsets van Warner Bros. Home Entertainment
Het is weer die tijd van het jaar: De dagen worden korter, de nachten worden kouder. Niets beter dan je dit najaar verwarmen aan een hele reeks films, series en boxsets van Warner Bros. Home Entertainment. Bekijk hieronder de titels die geknipt zijn om als cadeau te geven of om zelf te bekijken. 

Herbeleef de grootste films en series in 4K UHD of duik terug in het filmarchief met een hele reeks bekroonde films van de beste regisseurs en een hoop klassiekers. Zin in een bokswedstrijd? Bekijk de Creed-trilogie. Fan van klassieke horror? Bekijk de 4 Vintage Horrors in 4K UHD. Liever charisma en stijl? Bekijk het duo Elvis en The Great Gatsby, of duik de wildernis in met Jurassic World!
 
NEW ARRIVALS 
In 2023 brengt Warner Bros. Home Entertainment een paar nieuwe edities uit. Sommige titels zijn gloednieuw, andere zijn klassiekers die een nieuw jasje krijgen. 

Dit jaar zagen we het laatste hoofdstuk in de Creed-reeks, daarom is nu de Creed Boxset beschikbaar. Twee stijlvolle films met stijlvolle hoofdrollen, ga terug naar de 20e eeuw met Elvis en The Great Gatsby. Ben je fan van Horror? Herbeleef The ShiningThe Lost BoysPoltergeist en The Exorcist opnieuw in 4K UHD. Kan je maar niet genoeg krijgen van Dwayne Johnson? Ga voor de drie films Black AdamRampage en San Andreas. Of rijd met hem mee in de Fast & Furious 10 Movie Collection.
 
WIZARDING WORLD 
Verlies jezelf in de Wizarding World en beleef alle magische momenten opnieuw met je favoriete heksen en tovenaars!

Niets beter dan onder een dekentje terug te gaan naar Zweinstein. Herbeleef de fantastische Harry Potter-reeks opnieuw, zelfs met extra Dobble-spel. Eerder fan van magische wezens? Ga dan voor de Fantastic Beasts-trilogie. Hou je niet van half werk? Kies dan voor de volledige Wizarding World-box met alle 11 films. Voor de echte fans is er dan ook nog de Harry Potter-box met 3D puzzel van de Zweinstein Express.  
IT'S ALL ABOUT THE RING
Als het gaat over Fantasiewerelden, kan niets tippen aan Midden-Aarde. Verlies jezelf in de wereld van J.R.R Tolkien met de Extended Hobbit-trilogie, de klassieke Extended Lord of the Rings-trilogie in 4K UHD of ga voor de ultieme ervaring met de Middle-Earth Ultimate Collector's Edition in Blu-ray.  
TV SERIES
Wat is er beter dan op donkere dagen genieten van je favoriete serie? Hieronder vind je de beste series om de winter door te komen!

Ga terug naar Westeros en volg de Starks, Lannisters en Targaryens doorheen 8 seizoenen met de Game of Thrones Complete Serie of zelfs de Premium Serie

Er zijn weinig series die zo groot worden dat er een film van wordt gemaakt. Downton Abbey is één van de topseries die dit wel kon bereiken. Bekijk nu de originele reeks én de film met de Downton Abbey Collector's Edition-box.
Bloed, spanning en drama. Dat is waar het in The Vampire Diaries om gaat. Sidder en beef opnieuw mee met de volledige reeks met de The Vampire Diaries-Box. Voor wie hun drama aan de lichtere kant verkiest: de boxset met seizoen 1 en 2 van The White Lotus is nu ook beschikbaar. 
Vriendschap is belangrijk. Kijk daarom samen met je beste vrienden en vriendinnen naar de Friends Complete Collection-box en lach je een deuk. 

Hoe absurd en gevat kan een cartoonserie zijn? Rick and Morty leggen de lat astronomisch hoog. Volg de hilarische escapades van Rick, Morty en de familie Smith met de Rick and Morty-box met zes seizoenen.
ACTORS & DIRECTORS 
Voelen we ons nostalgisch? Ga terug naar de klassiekers van Humphrey Bogart : Casablanca en The Maltese Falcon in de Humphrey Bogart Box. Weinig acteurs bereiken een legendarische status, James Dean is één van hen. Bekijk East of EdenRebel Without a Cause en Giant nu in 4K UHD in de James Dean Boxset.
Herbeleef drie absolute topfilms van Christopher Nolan opnieuw: haal de Christopher Nolan box in huis en laat je omver blazen door DunkirkInterstellar en Inception
 
FAMILY TIME
Samen met de kinderen naar een leuke film kijken? Warner Bros heeft al wat je nodig hebt! Bekijk nu Space Jam: A New Legacy, Scoob!, Tom & Jerry en Detective Pikachu. Zin om te lachen met het gezin? Kies de box met MummiesSmallfoot en Storks. Ben je een kattenmens? Haal dan nu de Box met De Gelaarsde Kat 1 & 2 in huis.
De klassiekers zijn dit jaar ook weer van de partij!
Bekijk het eeuwige kat-en-muisspel in originele Tom & Jerry afleveringen op de Prestige Collection - Tom en Jerry-box. 
Duik mee in de oceaan in vier films met de Free Willy 4 Adventures Collection
4K Ultra High Definition 
De echte tv- en filmliefhebbers verdienen de beste kijkervaring. Niets is dan ook beter dan je favoriete serie of film te zien in 4K Ultra High Definition met een ongeëvenaarde kwaliteit van beeld en geluid. Laat een traan met The Green Mile en The Shawshank Redemption, Volg Christopher Nolan's Batman in de Dark Knight Trilogy, beleef Westeros als nooit tevoren in de Game of Thrones UHD-box, overleef een wildernis vol hongerige dinosaurussen in de Jurassic World Box met alle zes films of ga terug naar de toekomst met de Back to the Future Trilogy
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina